Игри на волята определено създава трайни приятелства и дори любовни

...
Игри на волята определено създава трайни приятелства и дори любовни
Коментари Харесай

Изненада! Морунов се събра с едно от най-готините момичета от Игри на волята

" Игри на волята " несъмнено основава трайни другарства и даже любовни връзки, само че може и да ти докара свиреп кавги. Е, Морунов несъмнено може да се похвали единствено с първото, тъй като шоуто му донесе най-вече позитиви.

Пожарникарят е супер деен в Instagram, а неотдавна се натъкнахме на забавно стори. Финалистът показа фото, от което излиза наяве, че е бил в компанията на Джералдин от втори сезон, както и с Ники Лазаринов и Любомир Костов. Четиримата са се събрали на Боровец, където Морунов работи като ски преподавател.

Очевидно е, че Морунов се е сприятелил с участници от другите сезони, само че поддържа близки връзки и със своите съотборници. Явно всички участници от Игрите се възползват от познанството си с Морунов, тъй като много постоянно вървят на ски. Вече видяхме Габи, Елизабет и Андрей, които са се спускали по пистите на Витоша. 

Иначе Морунов все по този начин пази в загадка персоналния си живот. По празниците той загатна за дамата до себе си в стори, само че за момента не е разкрил нейната идентичност, написа vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР