Играч от алтернативния шампионат на Националната футболна лига - XFL,

...
Играч от алтернативния шампионат на Националната футболна лига - XFL,
Коментари Харесай

Играч от алтернативата на НФЛ е с положителен тест, американците затвориха Залите на славата

Играч от различния шампионат на Националната футболна лига - XFL, е дал позитивен тест за COVID-19, афишират разнообразни медии в Съединените щати. Футболистът на Сиатъл е показал признаците си на медицинския екип във вторник и е бил подложен под карантина, а в петък е било доказано съществуването на ковид в организма му.
От XFL оповестиха, че играчът е взел участие в мача на 7-и март сред Сиатъл и Хюстън, както и в срещата със Сейнт Луис на 29-и февруари. По това време обаче той не е имал признаци на COVID-19, само че всички футболисти и чиновници в трите тима ще бъдат зорко следени от медицински лица.

XFL statementhttps://t.co/MbuHgUmzmZ pic.twitter.com/PIZLOl1fld
— XFL (@xfl2020) March 12, 2020 XFL анулира оставащите пет седмици от сезона още в четвъртък.
Междувременно, " Залите на славата " по американски футбол и бейзбол оповестиха, че затварят порти до второ разпореждане поради пандемията.
" Здравето и сигурността на посетитетлите на " Залата на славата на професионалния футбол " са от най-голям приоритет за нас. Ще продължим да следим обстановката и ще продължим връзката ни с локалните здравни власи, оповестиха от организацията в Кантън, Охайо. Тя би трябвало да одобри новите си членове на 8-и август, когато стартира новият сезон в НФЛ с показателен мач сред колосите Питсбърг и Далас.
Бейзболната " Зала на славата " също затваря порти в неделя в 17 часа локално време. Тя се намира в Куупърстаун, Ню Йорк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР