Играч номер 1 а сръбското първенство за есенния дял -

...
Играч номер 1 а сръбското първенство за есенния дял -
Коментари Харесай

Най-добрият футболист в Сърбия избрал Партизан пред Лудогорец

Играч номер 1 а сръбското състезание за есенния дял - Джордже Иванович, е предпочел да премине в Партизан пред това да парафира с Лудогорец. Информацията на rtvbn.com е, че нападателят, вкарал 11 гола в 21 мача за Спартак (Суботица), е бил мечтан от " орлите ", както и от Хетафе, ФК Цюрих и Легия (Варшава), само че е дал дума на спортния шеф на " гробарите " Ивица Илиев, че ще продължи кариерата си в гранда.

" Аз съм в Партизан, с цел да направя страхотна кариера ", сподели 22-годишният състезател, който е роден във Вуковар, Хърватска. Той е младеж на Спартак (Суботица), за който изигра 101 дуела и осъществя 27 попадения. Иванович е бил част още от Бачка, Палич и Сента, само че е играл там чартърен.
Striker ore Ivanovi is unveiled as a Partizan player

He will wear number 18 pic.twitter.com/dV0fX1cUCh
— FK Partizan Belgrade (@PartizanEnglish) 23 януари 2018 година Заради мощното си показване през есента, даже бе извикан в националния отбор на Сърбия, а по-късно разумно последва трансфер в Партизан.

Явно Иванович е един от многото атакуващи футболисти, които са попаднали в проектите за зимна селекция на Лудогорец. В последна сметка " орлите " привлякоха Якуб Шверчок от Заглембе, който ще се конкурира с Клаудиу Кешерю напролет.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР