Идват 100 дни на редовния кабинет. Няма много какво да

...
Идват 100 дни на редовния кабинет. Няма много какво да
Коментари Харесай

Зарков: Не сме уволнили 7000 души - някои са пенсионирани, други са се преместили, трети сами са напуснали

„ Идват 100 дни на постоянния кабинет. Няма доста какво да се регистрира за тези 100 дни. Струват ми се 100 дни, в които държавното управление остана заклещено в сглобката и можа да направи нещо значително “. Това сподели някогашният министър на правораздаването Крум Зарков пред БТВ.

„ Всички цели на държавното управление се трансфораха в това да се оглеждат в президента. От началото те се събраха като непримиримите врагове, с цел да създадат нещо дружно – помощ за Украйна, конституцията, правосъдната промяна, а по-късно всичко това отстъпи на мантрата – „ Ние не сме добре, единствено да не пристигна Румен Радев “. Президентът поредно извършва своята роля, която е на коректив на властта. Така са го правели и другите президенти преди него “, твърди някогашният министър на Радев.

„ Когато има вакуум или безредие, или когато властта не наподобява да е овладяла в задоволителна степен другите механизми, с които се противодейства, тогава се появяват процеси, които са подземни “, счита той.

Според него 7000 души не са били уволнени от президента по време на служебната власт.

„ Това не е правилно. Едни хора са пенсионирани, други са се преместили, трети сами са напуснали - да, има и уволнени по аргументи “, добави Зарков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР