Идеята за производство на телефон с логото на Coca-Cola, отпечатано

...
Идеята за производство на телефон с логото на Coca-Cola, отпечатано
Коментари Харесай

Coca-Cola пуска смартфон

Идеята за произвеждане на телефон с логото на " Coca-Cola ", отпечатано върху капака на батерията, е доста необикновена, само че последните известия демонстрират, че това ще се случи. 

През последните месеци се появиха клюки за евентуално съдействие на компанията Coca-Cola с някои от производителите на умни устройства, написа Pocket-lint. В интернет се появи нова информация и фотоси, тъй че наподобява този вид телефони скоро ще бъдат пуснати в продажба, въпреки и за жителите на Индия.

Известният индийски блогър Мукул Шарма разгласява туит, че телефонът с марката Coca-Cola ще дебютира през първото тримесечие на годината, което значи, че може да бъде наличен за почитателите на международно известната напитка след няколко седмици.

Шарма написа, че компанията за безалкохолни питиета работи в тясно съдействие с производител на смарт телефони, с цел да пусне марковия телефон в магазините допустимо най-скоро. Шарма не прецизира кой е производителя, само че от фотография излиза наяве, че Coca-Cola ще има телефон основан на Realme 10 4G. Ако известията се осъществен, би трябвало да чакаме телефонът на Coca-Cola да разполага с 6,5-инчов FHD+ AMOLED екран с 90Hz периодичност на освежаване. Хардуерът ще се зарежда от чипсета MediaTek Helio G99 с потенциал на работната памет от 8 GB, с опция за прибавяне на още 8 GB виртуална RAM памет, която ще „ щипнете “ от систематичната памет.

Любителите на Coca-Cola, които решат да закупят този телефон, ще имат опция да употребяват 50-мегапикселова съществена камера и 16-мегапикселова предна камера. В случай, че това в действителност е Realme 10 4G, купувачите с поддръжка на Hi-Res аудио могат да разчитат на 3,5 мм жак за слушалки, което през днешния ден е необичайност, даже при устройства от невисок клас. Батерията на това устройство е с потенциал 5000 mAh със зарядно SuperVOOC с мощ 33 W.

Това не е единственият образец за стартиране на пазара на маркови смарт устройства. През ноември 2015 година Pepsi предложи на почитателите си брандиран телефон, основан в съдействие с китайския производител Shenzhen Scooby Communication Equipment.

KFC пък означи 30-годишнината на бизнеса си в Китай с план с Huawei, тъй че почитателите на известната верига заведения за хранене имаха опцията да се поглезят с телефон, наименуван " KFC Huawei 7 Plus " през 2017 година

 

[Exclusive] Here's the all new Phone
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР