Ибрахимович подкрепи Моуриньо: Ние вярваме в това, което правимБившият футболист

...
Ибрахимович подкрепи Моуриньо: Ние вярваме в това, което правимБившият футболист
Коментари Харесай

Ибрахимович подкрепи Моуриньо: Ние вярваме в това, което правим

Ибрахимович поддържа Моуриньо: Ние имаме вяра в това, което вършим
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович съобщи, че мениджърът на,,червените дяволи “ Жозе Моуриньо би трябвало да отстоява своята позиция. Ибрахимович, който сега е състезател на американския Ел Ей Галакси, означи 28 гола по време на престоя си на,,Олд Трафорд, като оказа помощ на тима да завоюва Купата на Лигата и Лига Европа през сезон 2016-17. Португалският ментор обаче е обект на непрекъснати рецензии от началото на новата акция и бе забъркан в скандал с най-скъпия трансфер на клуба Пол Погба. Юнайтед означи най-слабия си старт от началото на сезон във Висшата лига.

,,Всеки подлага на критика Моуриньо и не мисля, че това е плод на резултатите, а по-скоро на неговия темперамент, на това, което той съставлява като персона “, показа шведът за Sky Sports News.,,Дори ми припомня на мен в някои избрани обстановки - и двамата имаме самочувствие, имаме вяра в това, което вършим и споделяме нещата, които мислим, без значение дали те се харесват на някого или не “, приключи нападателят.

Моуриньо нееднократно е желал почитание от медиите, като след загубата от Тотнъм загатна, че има три трофеи във Висшата лига – повече от всички други мениджъри взети дружно. Ибрахимович съобщи, че португалецът в никакъв случай няма да се поддаде на медиите, като им споделя това, което те желаят да чуят.,,Разбира се, че ни подлагат на критика, когато представянията и резултатие ни не са положителни, само че когато спечелим, удовлетворението е цялостно – това е доста по-добре от тези мениджъри, които мислят, че всичко е идеално и не желаят да имат проблеми с медиите “, показа Ибра.

,,Това не сме ние, ние имаме вяра в това, което вършим и го вършим до края. Някои рецензии са персонални, други са пресилени, трети поради характера му, а четвърти – от злоба. Но всичко това е част от всекидневието. Моуриньо просто би трябвало да бъде себе си и да отстоява своята позиция до последно. Той е в клуба поради това, което е постигнал и това, в което има вяра и не би трябвало в никакъв случай да се трансформира. Той е като мен – аз в никакъв случай няма да се трансформира, всички тези, които мислят, че са съвършени – те бъркат “, съобщи Златан.

Шведът добави, че Юнайтед разполагат с верния човек, който да ги измъкне от незадоволителната форма, в която се намира тимът.,,Жозе се оправя добре – един треньор е толкоз добър, колкото е добър отборът. Няма ментор, който да прави чудеса с един тим. Разбира се, резултатите сами приказват за себе си. Те не са положителни, сега те са неприятни, само че има и положителни мачове, това е част от сезона. Висшата лига не е елементарно състезание и в случай че някой знае по какъв начин да я завоюва, това е той. Така че, както самият той съобщи по-рано -,,Имам повече трофеи от всички мениджъри взети дружно “, приключи Ибрахимович.

Моуриньо може да бъде осъден за дуела с Челси в събота на,,Стамфорд Бридж “ поради циничен език след края на мача с Нюкасъл,,Олд Трафорд “. Ако избегне глобата, португалецът ще се завърне в Лондон за среща с някогашния си клуб, който е един от водачите във краткотрайното класиране на Висшата лига с еднакъв брой точки с Манчестър Сити и Ливърпул. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР