И този сезон ще носим повече миди и макси дължини

...
И този сезон ще носим повече миди и макси дължини
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да носим любимата си лятна пола

И този сезон ще носим повече миди и макси дължини (мини-то ще го оставим за шортите), които ефирно ще улавят безвремието на лятото. Особено полите солей, които от дълго време сме наместили в капсулния си дрешник и носим както в по-небрежни комбинации с кецове и тишърт, по този начин и с обемен блейзър и сандали на ток.



А с тях можем да носим и леко свободните модели на фини цветя, които също са супер настоящи това лято и които нямаме самообладание да носим с тези къси и сантиментални ризи с фини копчета някъде по красиви морски дестинации. Но пък няма да забравим и за вършиме модели от сатен, които са едноцветни и елементарно комбинираме с пуловер в хладните вечери и с изтънчен топ или тишърт денем.
               

Макси полите – едноцветни или в ярки принтове, също се наместват измежду трендовете този сезон, а тях можем да носим на плажа или край басейна единствено с бански или с кроп топ. Тях също можем да носим с типичен бели кецове. Ако имате потребност от нови, ще ги откриете в, където сега има огромно многообразие от модели, и то на. А лятото едвам стартира!
               

С поддръжката на District
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР