И те заживяха щастливо до края на дните си...“ -

...
И те заживяха щастливо до края на дните си...“ -
Коментари Харесай

Мечтаете за ПЕРФЕКТНА любов? Ето как да я имате!

„ И те заживяха щастливо до края на дните си... “ - какъв брой постоянно мечтаем за приказна обич! Но в действителния свят рядко се натъкваме на принцове и принцеси. По-често срещаме елементарните хора с техните проблеми и дефекти (също като нас).

Изглежда връзката стартира прелестно. Всичко се случва като че ли като магия. Но в случай че желаеме тези връзки да се запазят, ще би трябвало да запретнем ръкави и да се оправим с разнообразни проблеми повече от един път.

Представяме ви няколко съвета, които ще създадат връзките ви прелестни.

1. Разберете на какъв стадий от връзката се намирате сега.

Връзките са жив организъм, който непрестанно пораства и се трансформира. И може да одобри разнообразни форми. В началото това беше обич: мозъкът е толкоз кондензиран с допамин, че нормално взаимно пътешестване за хранителни артикули до близкия магазин наподобява като круиз до Карибите.

Но вторият стадий е неминуем - загубата на илюзии. Започвате да се питате дали не сте се влюбили в своя фаворит. Нещата стават по-сериозни и очите ни се отварят.

За тези, които един път са изпитали луда пристрастеност, този интервал може да се развие в третия стадий - цялостно отменяне. Партньорът не ви предизвиква нищо друго с изключение на отчаяние.

Но в случай че разпознаете този интервал и го преминете с достолепие, той ще бъде последван от четвъртия стадий на връзките - даже по-дълбок от първия. Етап, изпълнен с обич, доверие и естетика.

2. Не разчитайте единствено на усеща

Независимо дали ви харесва или не: същинските връзки не са цялост от страсти, а поредност от решения, които умишлено вземаме. Всеки ден, правейки това, което е належащо за поддържане на връзка, почистваме мозъка от някакъв „ електрически неподвижен стрес “, който може да се натрупва непрекъснато.



 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР