И тази неделя ще може да следите предварителни резултати от

...
И тази неделя ще може да следите предварителни резултати от
Коментари Харесай

Следете резултата от втория тур на изборите за президент през целия ден

И тази неделя ще може да следите предварителни резултати от гласуването на балотажа през целия ден в телефона или на компютъра си.

Позицията на " Дневник " постоянно е била за бистрота на данните , тъй като почитаме правото всички да имат достъп до информация. След като партиите наблюдават " онлайн " резултатите и могат да работят по отношение на тях - за какво гласоподавателите да нямат. Още повече че политиците явно не престават да не желаят гласност на тези проценти. Те ги наблюдават през целия ден, те са и тези, които могат да провеждат последователи по кое време, къде и какъв брой да гласоподават.

След като оповестените от организациите предварителни електорални настройки се разминаха с резултатите от парламентарните избори предходната неделя, социолозите бяха изправени пред съществени въпроси и разбор. А през седмицата преди балотажа, никой не оповести обществено данни от вероятно допитване кой би спечелил втория тур.

Затова и резултатите през днешния ден се чакат с още по-голям интерес. " Дневник " реши още веднъж да даде достъп до предварителни данни, само че и още веднъж ще спазим рестриктивните мерки на закона.9

Вече може да видите първи данни в , където очаквайте и идващите резултати.

А другото място за резултати денем е. Влезте и го последвайте, с цел да сте осведомени първи и елементарно. Изберете и опцията да получавате вести, с цел да получите данните незабавно.
В 18 часа още веднъж може да гледате за първи резултати и кой ще ръководи България.
Ако решите - може да разпространявате данните и във " Facebook ", и Туитър и други сходни " (както написа в кодекса), тъй като за персонални страници и блогове рестриктивните мерки не важат и не нарушавате закона.

Вярваме в правото ви да знаете и да сте осведомени.
И когато гласувате.


" Дневник " припомня, че вашият глас има значение и понижава купения и следения избор .



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР