И тази година възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия участваха в

...
И тази година възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия участваха в
Коментари Харесай

Ученик от ППМГ - Враца с отличие от национален конкурс по фотография

И тази година ученици на профилираната природо-математическа гимназия участваха в Националния конкурс за снимка „ Фотоприказки “. Домакин на събитието бе Кърджали, където се организира Национален празник на детското изкуство, на който бяха наградени и участниците в състезанието.
Учениците от ППМГ – Враца Владислав Мирчев (9 в клас) и Христина Пешова (11 б клас) се показаха уместно, а фотографията на Владислав бе класирана на второ място в категория „ Художествена снимка “.
Конкурсът се организира годишно и дава опция на учениците от 5 до 12 клас за креативна изява в региона на фотографското изкуство. Участниците се състезават в две категории – „ Художествена снимка “ и „ Пейзаж и природа “, в две възрастови групи - 5-8 клас и 9-12 клас. Участието в състезанието е самостоятелно, като всеки възпитаник може да взе участие с черно-бели и цветни фотоси.
Наградените и селектирани от журито фотографии са експонирани в Национална фотоизложба „ Фотоприказки 2018 “ в Детската картинна изложба на ОДК - Кърджали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР