И тази година през месец май, отново организираме конкурс: Пъстро

...
И тази година през месец май, отново организираме конкурс: Пъстро
Коментари Харесай

Варненският квартал Владиславово организира конкурс за най-красива градинка за 2022 г.

И тази година през месец май, още веднъж организираме конкурс: „ Пъстро и основано с обич ” за най-красивата градинка в Район „ Влaдислав Варненчик ”.

В състезанието могат да вземат участие градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и обществени здания, само че единствено такива, които са естетически завършени и се поддържат посредством самодейността на хората.

Журито ще бъде от еколози и специалисти по озеленяване. Снимките ще бъдат оповестени и във фейсбук страницата на Район „ Владислав Варненчик “ https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/, където още веднъж чакаме приятелите ни от страницата, да бъдат дейни и да дадат своя избор посредством лайкове на фотосите.



Ще има доста награди!

Победителите ще бъдат оповестени на уеб страницата на Района, а премиите ще се връчат персонално от Кмета на Района на домоуправителите на етажната благосъстоятелност.

Напомняме Ви, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, по тази причина дано фотосите ви са не повече от три и оптимално да разкриват хубостта на сътвореното от вас. Предпочитат се общи проекти, които да покажат, че те с изключение на, че са зелени, са пъстри и чисти.

Очакваме Ви в състезанието на Район „ Вл.Варненчик ”: „ Пъстро и основано с обич ”!

Изпратете Вашите оферти на имейл адрес: [email protected] или като персонално известие на нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/. до 12.00 ч. на 17-ти май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР