И тази година най-работливата фолкдива ще спечели луди пари покрай

...
И тази година най-работливата фолкдива ще спечели луди пари покрай
Коментари Харесай

Цяло състояние: Вижте колко ще спечели Преслава покрай баловете

И тази година най-работливата фолкдива ще завоюва луди пари около абитуриентските балове и частните празненства. Преслава е една от най-успешните певици в попфолка и постоянно е засипана с предложения, изключително в този празничен интервал. Затова и печели доста, доста добре. 

Само досега Преслава имала 19 доказани участия за месец май, а също така и няколко частни празненства. Хонорарът на певицата е сред 8 и 10 хиляди лева, написа " Уикенд ", което значи, че единствено до началото на юни ще е изкарала малко над 150 хил.лв и евентуално още 40 бона около празненствата.
                             

Вероятно към половината сума ще бъде за продуцента на Преслава, което изцяло оправдава изказванието, че тя е измежду обичаните му изпълнителки във компанията.

 

Не е загадка, че Преслава е една от най-обичаните фолкдиви и мнозина са подготвени да дадат огромни суми, с цел да бъде част от купона им. Добричлийката печели сносно от участия, като с изключение на формалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните почитатели. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000.
                             

Певицата несъмнено се разграничава от доста свои колежки, които разчитат на богатите си половинки, до момента в който тя изкарва изцяло сама солидни суми. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР