И тази година Lidl се включва в подготовката за новата

...
И тази година Lidl се включва в подготовката за новата
Коментари Харесай

Подготовката за учебната година е на един Lidl разстояние

И тази година Lidl се включва в подготовката за новата образователна година с богато многообразие от артикули, които ще улеснят родителите и ще създадат завръщането на децата назад в учебно заведение вълнуващо. Веригата предлага на едно място принадлежности, както за учениците, по този начин и за малчуганите от детската градина – от тетрадки, раници и всевъзможни образователни такъми, през комфортни и красиви дрешки за всички възрасти, до свежи и качествени артикули за апетитен обяд или закуска в учебно заведение.

Бързо и елементарно, с присъщото за веригата оптимално съответствие качество-цена, родителите могат да намерят всичко належащо за ученическата раница в Lidl - от разнообразни типове тетрадки, цветни химикали, моливи, маркери и материали за изобразяване, до гланцирани блокчета и раници, които са с регулиращи се презрамки и подсилена подплата за по-голям комфорт на всяко дете. Предлаганите тетрадки в Lidl са свежи и цветни, подобаващи както за девойки, по този начин и за момчета, с атрактивни илюстрации на корицата. Светещ глобус, сметало, подложки за бюро с просветителни претекстове и цифров пад, подобаващ за изобразяване и писане, дават спомагателна сигурност на родителите, че няма да пропуснат даже и най-малкия подробност, когато приготвят своите възпитаници за старта на образователната година.

Седмичният пазар може да се окаже още по-практичен и спестяващ време, тъй като клиентите на веригата имат разполагаем и голям избор от детски облекла за деца в друга възраст. За по-големите - от 7 до 17 год. (122 до 156 см.), родителите могат да намерят спортни екипи, тениски и панталони в разнообразни цветове на личната марка на веригата - Pepperts, а за малчуганите от 0 до 6 год. (56 до 116 см.) - чорапки, гащеризони за девойки и момчета на личната марка Lupilu. От Lidl са помислили и за развиването на децата посредством разнообразни занимателни книжки и просветителни игри на Montessori  на личната марка Playtive.

Lidl събира на едно място всичко належащо за децата и техните родители, а посредством разнообразни свои начинания веригата не стопира да се грижи за построяването на хранителната просвета на децата, като всеки ден предлага свежи и качествени плодове и зеленчуци, тествани за над 700 типа останки от пестициди, подобаващи за всяка учебна кутия за храна.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР