И тази година BIODERMA Women’s Run разпръсна стотици усмивки и

...
И тази година BIODERMA Women’s Run разпръсна стотици усмивки и
Коментари Харесай

Стотици жени участваха в шестото издание на BIODERMA Women’s Run.

И тази година BIODERMA Women’s Run разпръсна стотици усмивки и ентусиазъм, доказвайки, че всяка жена може да бяга с убеденост и мотивация.

В съботната заран на миналия уикенд София посрещна шестото издание на BIODERMA Women’s Run – единственото в България напълно женско тичане, което се осъществя от BIODERMA и Спортен клуб „ Бегач “.

Събитието се организира под патронажа на посланика на Франция в България, Негово Превъзходителство Жоел Майер.

В най-предизвикателната отдалеченост - 5 километра за експедитивност, победа завоюва Антония Георгиева с резултат 18:20. Подгласничките ѝ Димитрина Гулева и Ваня Григорова приключиха с резултат надлежно с 23:25 и 23:39. Дистанцията от 3 километра покори Маринела Цекова с резултат 11:54, следвана с от Тоня Тонева с 12:26 и Ния Йотова с 12:43.



В категория „ Мама и аз ” първо място сграбчиха Росица Боевска и нейния наследник Виктор с време 14:16. Другите 2 най-бързи двойки в категорията бяха Бела Дулева и Калин с 15:11 и Мария Георгиева и Антон с 15:51. Най-бързата тийнейджърка беше Аня Динева с време от 15:07, следвана от Калина Вутова със 15:35 и Ерика Карабелева с 15:43.

Победителката в категория TEEN GIRLS Run получи и още една премия – курс по френски език от Френски институт в България, които още веднъж поддържаха самодейността.

Както всяка година, бяха оценени и финалистите в категория „ Най-оригинален костюм “. Наградите бяха връчени от журито от фешън специалисти Нели Митева и Александър Гергинов. Първо място завоюва двойка пирати от категория „ Мама и аз “ – Рая Делчева и Стелла. С второ място ги последва гръцкия господ на виното Дионис в лицето на Габриела Георгиева.

Трето място бе отредено на двойка вещици, бягащи в категория „ Мама и аз “ – Христина Нестерова и Александра. Сред участниците се видяха и най-креативните, маскирани като вещици, пчели, леопарди и даже младоженка.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР