Известният тв продуцент Нико Тупарев е бил задържан от полицията

...
Известният тв продуцент Нико Тупарев е бил задържан от полицията
Коментари Харесай

Задържаха известният тв продуцент Нико Тупарев за финансови престъпления

Известният тв продуцент Нико Тупарев е бил арестуван от полицията поради финансови закононарушения, с разпореждане на Софийска градска прокуратура, заяви Българска телеграфна агенция. Постановената към този момент мярка е арест за 24 часа, настояват осведомителни източници. Очаква се по-късно да му издигнат обвинявания. Засега не се оповестяват детайлности за финансовите закононарушения, поради които е арестуван.

До момента е известно, че на 9 май в Комисията за защита на конкуренцията постъпва тъжба от „ Еко брикет “, в която се твърди, че Тупарев и още двама души правят нелоялна конкуренция и крадат съперници на продуцентската компания „ Олд скул “. В сигнала написа, че тримата го правели като физически лица и през компаниите „ Ту бай Ту “ и „ Еф Хикс Камера “.

Документите в Комисия за защита на конкуренцията показват, че през 2017 година по гледище на Нико Тупарев в „ Олд скул “ като съдружници влизат Мая Тодорова и Радослав Тушев, които извършват множеството от плановете на сдружението. От " Еко брикет " настояват, че Тупарев, Тушев и Тодорова са осведомени напълно с продуцентската активност на " Олд скул ", с лицата за контакт, с воденето на договаряния по контракти с трите национални малките екрани - Българска национална телевизия, Би Ти Ви и Нова тв, за производство на продукции.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР