и стана повод за бурни коментари в социалните мрежи. Той

...
и стана повод за бурни коментари в социалните мрежи. Той
Коментари Харесай

Защо Брад Пит беше с пола на премиерата на последния си филм

и стана мотив за бурни мнения в обществените мрежи. Той се появи на премиерата на кино лентата „ Убийствен трен “ в Берлин по пола. Причината за появяването му в този тип е освен да покаже хубавите си крайници на фенките, само че и да се видят изящните му татуси - зурла на носорог, човешки череп и букви на деца.

Афинитетът на холивудската звезда към татусите датира още от 2004 година Тогава, след излизането на кино лентата „ Троя “ Пит предсказа, че наклонността към мъжките поли ще се върне. С течение на времето обаче стана ясно, че артистът се насочва към по-едноцветни и комфортни тоалети и не робува толкоз доста на модата. „ Ако имам жанр, той е " без жанр ". Харесвам монохромните визии, само че когато не наподобяват като униформа. Харесвам изчистените форми ", споделя Брад Пит.
 От понеделник още веднъж с маски в градския превоз 22 юли 2022 | В София още веднъж се вкарват по-строги противоепидемични ограничения – носенето на маски става наложително в градския...
Що се отнася до кино лентата „ Убийствен трен “, то триумфът му ще е огромен, съгласно критици. Лентата е режисирана от Дейвид Лийч, а сюжетът е на база на японския разказ Maria Beetle на писателят Котаро Исака. Действието се разиграва във влака стрела, пътуващ от Токио за Мориако. В него пътуват петима убийци. По време на пътуването схващат, че задачите им са разнообразни. Загадка остава какъв брой от тях ще стигнат живи последната спирка и какво ги чака на нея.

През последните години следим взрив в слагането на татуировки. За по-старото потомство е самобитен потрес, когато видят човек „ изписан от главата до петите “. Инстинктивно у тях поражда въпросът каква е потребността от сходно деяние.

Психолозите изясняват сходно държание с динамичния и бързо изменящ се живот. Както споделя едно японско проклинание „ поисквам ти да живееш в забавни времена “. И фактически това ни се случва постоянно след мощното нахлуване на интернет и още по-често след 2 години пандемия от ковид. От тази позиция от ден на ден хора търсят нещо „ устойчиво “ и „ несъмнено “. Татусът е едно от „ сигурните “ и „ непреходни “ неща, които човек счита, че има в своя живот.

Доказването на право. Много младежи желаят да се потвърдят като персона. Да се откроят от тълпата. Да покажат своята характерност. Татуировката е съвършеният метод за това. Известните персони. Те също търсят характерност. Някои ще кажат – само че те я имат. Отчасти „ да “, само че в реалност те са под светлината на прожекторите и с цел да изпъкнат би трябвало да вършат ексцентрични неща. Мъж да се появи с пола на формалната гала по представянето на нов филм е един от тези способи. А в комбиниране с това да си покаже татуировките е нещото, което го откроява от холивудските му сътрудници.


Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР