И след поредния си, трети, епизод новата драма на HBO

...
И след поредния си, трети, епизод новата драма на HBO
Коментари Харесай

The Idol по HBO - клише до клишето

И след следващия си, трети, епизод новата драма на HBO " The Idol " продължава да получава негативни мнения поради неналичието на автентичност или неповторим сюжет. Критиците означават, че сериалът разчита в огромна степен на шока, в това число голота, замърсен език и приложимост на опиати, с цел да поддържа ангажираността на публиката. Този метод обаче е подложен на критика за това, че е прекомерно употребен и не съдържа нищо ново и значително. Сериалът също по този начин се сблъсква с спорни мнения във връзка с самата продукция, като се оповестява за травмирани членове на екипа и за промяната на първичния режисьор.

Липсата на автентичност е забележителна част от рецензиите към " The Idol ".

Друга област на рецензия към " The Idol " са темпото и структурата на сюжета. Критиците на сериала означават, че предаването се бори да сътвори история и герои извънредно нападателно, което оставя публиката объркана и неангажирана. Тесният обсег на действието също е подложен на критика за чувството за клаустрофобия и липса на дълбочина. Въпреки че някои от тях хвалят осъществяванията на актьорите, цялостната постановка и конструкция на сериала са подложени на критика за клиширано и предвидимо деяние.

Изборът на артисти и развиването на героите в " Идолът " също са обект на рецензии. Шоуто е упреквано, че е захласнато от секса и му липсва същинско развиване на характерите. The Weeknd, който е съавтор и реализатор на основната роля в шоуто, е подложен на критика за осъществяването си, като някои допускат, че неналичието на актьорски опит е явна. Като цяло The Idol е подложен на обилни рецензии поради неналичието на автентичност, темпото и структурата, както и поради избора на артисти и развиването на героите.

Rotten Tomatoes обобщава реакциите по този начин: 27 % оценка от страна на рецензията и 58 % от страна на публиката.

Има и позитивни мнения...

Сериалът на HBO The Idol получи позитивни мнения за мощните си актьорски осъществявания. Критиците похвалиха завладяващото показване на Лили-Роуз Деп в ролята на поп звезда, която се пробва да възвърне репутацията и известността си.

Има похвали и поради високата стойност на продукцията и кинематографията. Както всеки сериал на HBO, " The Idol " се отличава с висока продуцентска стойност и стилна кинематография. Въпреки рецензиите по отношение на вулгарността на сериала и " предизвикващите сълзи " извратени връзки сред основните герои, цялостната хармония на сериала е оценена високо. Сериалът е описван като ефектен и образно замайващ, което способства за увлекателно зрителско прекарване.

Какво мислят феновете?

Най-новият сериал на HBO, " The Idol ", провокира смесени реакции от страна на феновете, изключително във връзка с обичаните им герои или подиуми. Докато някои фенове са похвалили основната героиня на сериала, Джоселин, и нейното пътешестване към възобновяване на репутацията и известността ѝ, други са намерили поддържащите герои, като Хаим, Ники и Бенджамин, за объркващи и неразбираеми в функциите си. Въпреки тези разнообразни отзиви доста фенове показват своята инвестиция в героите на сериала и съответните им сюжетни линии, като се надяват да видят по-нататъшно развиване в бъдещите епизоди или сезони.

Качеството на " The Idol " е предмет на разногласия сред феновете, като някои хвалят неговия изострен и фрапантен темперамент, до момента в който други го подлагат на критика за това, че е шовинистичен, блудкав и отегчителен. Създателите на предаването, Сам Левинсън и Марта Кауфман, се пробват да разширят границите на обичайна телевизия с представянето на културата на звездите и динамичността на властта. Този метод обаче не се е харесал на всички фенове, което е довело до диспути по отношение на цялостното качество и стойност на предаването.

Ще има ли продължение?

Въпреки смесените реакции се появиха спекулации и очаквания за бъдещи сезони или епизоди на The Idol. Въпреки че премиерата на сериала получи слаби мнения и невисок рейтинг, HBO отхвърли слуховете за анулацията му и не е оповестила проекти за преустановяване на сериала след един сезон. Някои фенове са оптимистично настроени, че капацитетът на шоуто ще бъде изцяло осъществен в бъдещите епизоди, до момента в който други остават скептични по отношение на способността му да усъвършенства първичния си банкет. Независимо от това, " The Idol " провокира полемики и диспути измежду феновете, трансформирайки се в забавна тематика в телевизионния пейзаж.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР