и са героите в уестърн сериала , който дебютира в

...
и са героите в уестърн сериала , който дебютира в
Коментари Харесай

„Англичанката“– сериалът, който връща славата на уестърна

и са героите в уестърн сериала, който дебютира в стрийминг платформата. Тази брутална, красива приказка за Дивия запад е пропита с черен комизъм, невероятна актьорска игра и завладяващи панорамни фрагменти.

Епичният уестърн „ Англичанката “ изследва главните тематики за идентичността и отмъщението посредством разказа  на неповторимо завладяваща алегория за раса, мощ и обич. Пътищата на аристократичната англичанка лейди Корнелия Лок (Емили Блънт) и Ели Уип (Часкей Спенсър), някогашен индиански шпионин, се пресичат през 1890 година в Средния запад в Америка. Всеки има своя цел и претекст да поеме на това странствуване, чийто пейзаж е напоен от принуждение, фантазии и кръв. Тя се надява да открие индивида, виновен за гибелта на сина й, а той желае да върне земята на предците си.
 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
И двамата имат ясно чувство за ориста си, само че не осъзнават, че тя се корени в общо минало. Лейди Корнелия и Ели се изправят пред трудности, физически и душевен тествания, само че превъзмогването на всяко ги доближава до крайната им дестинация - новия град Хоксем в Уайоминг. Именно там, след следствие на локалния шериф Робърт Маршал (Стивън Риа) и младата вдовица Марта Майерс (Валъри Пахнер) на поредност от странни и злокобни неразкрити убийства, преплетена история на Корнелия и Ели ще бъде в действителност разбрана и те ще се изправят лице в лице с бъдещето, което би трябвало да живеят.

„ Историята ме погълна още на първото изречение. Отворих сюжета и не можах да спра да чета. Беше завладяващо и удивително красиво. Веднага разбрах, че „ вземам участие “, споделя Емили Блънт. „ Това е спиращ сърцето трилър за гонене с една от най-нежните любовни истории в сърцевината си. ”

В функциите с изключение на Емили Блънт и Часлей Спенсър виждаме и Кларан Хиндс, Рейф Спол, Тоби Джоунс и Том Хюс. Сценарист и режисьор е Хюго Блик (Honorable woman; Black Earth Rising).

„ Англичанката ” не бяга от насилието и суровата действителност на тези времена. Но актьорският състав устоя – героите ни са тежки и имаше моменти, в които се прибирах у дома и изпивах цяла бутилка текила след тежка снимачна нощ “, майтапи се, само че и не напълно, Часкей Спенсър.

Самата Емили Блънт е изпълнителен продуцент на сериала дружно с Грег Бренман (Peaky Blinders) и Blick. Мона Куреши е изпълнителен продуцент за BBC. Сериалът е продуциран от Drama Republic, компания Mediawan и Eight Rooks.

„ Англичанката “ е наличен от в стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery у нас – .

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР