И през новата седмица времето ще е горещо. Тази нощ

...
И през новата седмица времето ще е горещо. Тази нощ
Коментари Харесай

Горещините продължават! Вижте какво време ни очаква през седмицата

И през новата седмица времето ще е горещо. Тази нощ ще бъде ясно и съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В множеството места температурите ще се задържат към и над 20°.

Утре още веднъж ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове над планинските региони в Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 34° и 39°, в София - към 34°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините времето ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 20°.

Във вторник и сряда времето ще се задържи слънчево и доста горещо. Ще бъде съвсем безшумно или със напълно слаб вятър с променлива посока. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 35° и 40°. (НИМХ)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР