И правителството, и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации

...
И правителството, и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации
Коментари Харесай

Борисов посъветва Денков и зърнопроизводителите да спрат с размяната на квалификации


И държавното управление, и зърнопроизводителите би трябвало да спрат с тежките квалификации и да седнат на масата за договаряния, тъй като има основа за разговор. Това прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Албена, където откри конференцията " Предизвикателства и благоприятни условия за България и Румъния в еврозоната. Регионално съдействие в подтекста на еврозоната ".

Той направи коментара в отговор на журналистически въпрос за оценката на премиера Денков от по-рано през днешния ден, че зърнопроизводителите са почнали да се държат като терористи, а той не договаря с терористи откакто представители на сектора отхвърлиха покана за работна среща в Министерски съвет през днешния ден преди обед.

" Акад. Денков е млад министър председател. На никой министър председател митингите не са му приятното нещо, само че с времето се научаваш, че единствено с разговор се вземат решение проблемите. Бих желал да прикани и двете страни да спрат с такива тежки квалификации и да седнат на масата за договаряния “, сподели Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР