И к’во праим ся? такъв въпрос задава Слави Трифонов към

...
И к’во праим ся? такъв въпрос задава Слави Трифонов към
Коментари Харесай

И к’во праим ся? 15 000 бежанци идват в България. А Шенген е лъжа: Слави Трифонов във видео със страшни разкрития!!!

И к’во праим ся? подобен въпрос задава Слави Трифонов към Тошко Йорданов в ново извънредно видео. Двамата върша разкрития, следващи тези на Корнелия Нинова през днешния ден – бежанците идват! Но във видеото двамата оповестяват данни, които са, меко казано, смущаващи.

9027 индивида за 2022 година и 600 за 2023 година е поискала Австрия да бъдат върнати на България. Така стават общо 15 000 индивида, които ръководещите, с анекса, подписан с Австрия на 29 декември 2023 година, задължават страната да одобри.

“Това е формален дкумент на Европейския съюз. Резултатът от неговата поява е, че излиза наяве, че те са лъжци ”, споделя Йорданов, показвайки документа. “От едната страна имаш Кирил Петков и сапунджията Денков, които споделят,че това няма да стане по този начин. От другата имаш Австрия, която твърди противоположното ”.

Заключението на двамата е: “Тези политически недоразумения са задължили България да направи това.

И против какво? Да минеш летището малко по-бързо (тоест тспоразумението е за малко по-облекчен режим на паспортна инспекция и нищо друго). Защото това не е Шенген. Шенген де факто няма ”.

И к’во праим ся?, задава Слави въпроса на Чернишевски.

И подрежда на Тошко Йорданов каква да бъде оттук насетне работата на екипа му в Народното събрание: “Няма да им вадите душата с памук. Ще им я вадите с острие или с куки. Защото те би трябвало да съблюдават морала и закона. Това е истината. Дай да спрем дотук ”.

 

 

Както SafeNews писа, Корнелия Нинова упрекна държавното управление в неистина. Според нея безграничен брой бежанци ще престигнат в страната ни, с цел да влезем в Шенген.

“Проведохме първото съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и обсъдихме присъединението на България към Шенгенското пространство. Позицията на Българска социалистическа партия, която постоянно е била поредна, кардинална, самостоятелна е, че България е изпълнила изискванията за пълноценно присъединение към Шенген. Ние сме пълновръстен член на Европейски Съюз. Не бива да се гледа на нас като втора употреба хора и би трябвало да бъдем пълновръстен член на Шенгенското пространство ”, изясни водачът на Българска социалистическа партия на изключителна конференция.

Това, което направиха ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи оценяваме като оттегляне, като изменничество на националния интерес и като неуспех

Нинова разгласи, че държавното управление се е съгласило неотложно назад да приемане всички претенденти за леговище, за които България и Румъния носят отговорност.

„ В период от 3 дни България би трябвало да даде отговор, а в период от 1 месец неотложно да ги одобри. Става въпрос за безграничен брой и нашите ръководещи са се съгласили “, сподели тя.

Лидерът на левицата е безапелационна, че държавното управление е излъгало българския народ.

Неограничен брой бежанци ще бъдат признати назад в страната

„ Сглобката нарушава с изключение на правилото на правовата страната, с изключение на правилата на парламентарната република и правилата за отбрана на националния интерес и сигурност “, безапелационна е Нинова.

Тя означи и че предстоят с изключение на европейски и национални избори в няколко страни в Европейски Съюз.

“Никой не знае по какъв начин ще се подходи към това определение безграничен брой. Самият факт, че нашите са клекнали на безграничен брой бежанци, към този момент приказва за симптом на уязвимост “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

През последните дни и държавното управление и от “Продължаваме смяната ” пуснаха изказвания, съгласно които обстоятелството, че България ще одобри бежанци, е “фалшива вест ” SafeNews публикува позицията им:

“Няма нови условия, свързани с броя на мигрантите от Сирия и Афганистан, които България ще записва като страна членка на Шенген. Страната ни ще продължи, както и до момента, да ползва Регламента Дъблин, подписан преди повече от 10 години ”, декларират от Политическа партия

От партията цитират какви са резултатите от спазването на регламента през 2023 година, съгласно данните на Държавна организация за бежанците при Министерския съвет:

Заявените входящи прехвърляния от Австрия към България са 193, като действително осъществените от тях са 113

Общо 55 от осъществените прехвърляния от Австрия към България са трансферирани посредством проведени 11 чартърни полета.

Разпределението на трансферираните лица през 2023 година по националности е както следва: Сирия (69), Афганистан (24), Мароко (17), без поданство (1), Иран (1), Турция (1).

От Политическа партия акцентират, че битката с дезинформацията ще бъде значима задача на държавното управление тази година

“Добрата вест е, че по пътя към цялостната интеграция на България в Европа обстоятелствата обезоръжават подправените вести и пропагандата ”, декларират още от партията.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР