ХЮСТЪН — Новата суперзвезда на Янкис Хуан Сото изглеждаше спокоен

...
ХЮСТЪН — Новата суперзвезда на Янкис Хуан Сото изглеждаше спокоен
Коментари Харесай

Хуан Сото даде тона в майсторския дебют на Янкис

ХЮСТЪН — Новата суперзвезда на Янкис Хуан Сото изглеждаше спокоен и благополучен преди дебюта си в това, което нормално е къща на ужасите за новия му тим. Ако Сото знаеше нещо за скорошната история на раираните тук, той не го издаде.

Сото също не криеше вълнението си от новото си начало с третия си франчайз от висшата лига на 25 години. Това е необикновен лъкатушен път за едно младо знамение. Но той знае, че това не е просто някакъв франчайз и наподобява благополучен да бъде част от историята в този момент.

„ Това ще бъде ужасно. Това ще бъде занимателно. Това ще бъде необикновено “, сподели Сото пред The ​​Post няколко часа преди първата си игра на райе.

Ако е имало нерви, той не ги е показвал преди — или сигурно по време — на мача, който се трансформира в трогателен триумф в Деня на откриването при победа с 5-4 на Янките в четвъртък над техния зложелател Астрос след жестоко начало. Сото имаше типично офанзивно показване за него, след което сложи хубав отбранителен препинателен знак в игра 1 на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР