Hyundai ще предоставят на своя претендент за титлата в Световния

...
Hyundai ще предоставят на своя претендент за титлата в Световния
Коментари Харесай

Нювил ще се бори за титлата във WRC този уикенд с двигател за 2019

Hyundai ще дават на своя кандидат за купата в Световния рали шампионат Тиери Нювил мотора за идващия сезон, с цел да му оказват помощ да вземе дебютната си купа този уикенд. Белгиецът е измежду кандидатите за първенец във WRC, като преди последния кръг в Австралия заема втората позиция в генералното класиране, на минимално закъснение от три точки от водача Себастиен Ожие.

Новата спецификация на мотора на Hyundai i20 се чака да даде на Нювил повече мощ и по-висок оптимален въртящ миг.

" Планирахме да представим новите спецификации идната година, само че съгласно разпоредбите един път един от водачите ни може да тества нов мотор в рали кръг, тъй че го поставихме в автомобила на Нювил. Когато си в такава позиция в шампионата, искаш да опиташ всичко допустимо ", разкри шефът на Hyundai Мишел Нандан.
Shakedown done. All good for us! Time for the battle Not need to tell you that everyone will give everything to win the title. Crazy weekend ahead! #WRC #RallyAustralia #HMSGofficial pic.twitter.com/SNN2OOTX0j
— Thierry Neuville (@thierryneuville) November 15, 2018
Той отхвърли изказванието, че сходна промяна е прекомерно рискована в този миг от сезона: " Ние преминахме всички типове проби и моторът бе в доста положително положение за дълъг интервал от време ".

В класирането при конструкторите на рали шампионата също наподобява с напрежение. И там кандидатите за купата са три – Toyota, Hyundai и M-Sport Ford. Очаквано съотборниците на Нювил ще му оказват помощ да се бори за купата. Отборът ще се концентрира върху трофея при водачите, където шансът им е по-голям.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР