Hyundai Motor постави началото на изграждането на изцяло ново производствено

...
Hyundai Motor постави началото на изграждането на изцяло ново производствено
Коментари Харесай

Hyundai с изцяло нов завод за електромобили

Hyundai Motor сложи началото на построяването на напълно ново индустриално оборудване в Улсан- мястото, определено от основалият компанията ръководител Чунг Джу-Юнг за първа съществена база на компанията преди повече от 50 години.

В новия цех на Hyundai Motor, в който компанията ще влага към 1.53 млрд щатски $, ще се създават коли с напълно електрическа задвижваща система, като предстоящият потенциал е 200 000 коли на годишна база.

" Новият цех, отдаден единствено на електрическите автомобили, ще бъде насочено към индивида оборудване с новаторска индустриална платформа, която обезпечава оптимална работна среда за чиновниците ", споделят от Hyundai Motor. " Новият цех също по този начин ще бъде хъб за производството на подвижност на Hyundai Motor в ерата на електрификацията. С новия цех, заводският комплекс Hyundai Motor Ulsan Plant ще се трансформира в база за бъдещо произвеждане на подвижност ".

Плановете на Hyundai Motor са за довеждане докрай на построяването на новия цех през 2025 година и за начало на всеобщо произвеждане през първата четвърт на 2026 година.

Първата кола, която ще се сглобява в новия цех Hyundai Motor Ulsan ще бъде електрически SUV модел на марката Genesis, която също е част от Hyundai Motor.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР