Хванаха Леонардо ди Каприо да се вихри на яхта в

...
Хванаха Леонардо ди Каприо да се вихри на яхта в
Коментари Харесай

Лео ди Каприо релаксира на яхта в компанията на супер мадами

Хванаха Леонардо ди Каприо да се вихри на яхта в Сейнт Бартс, заобиколен от красиви мадами. Очевидно празничният уикенд е бил доста купонджийски и това проличава по настроението му.

Ди Каприо е по наследник бански и се радва на жаркото слънце в компанията на супермодели. Една от тях в действителност е годеницата на най-хубавия му другар Джо Нахмад – Медисън Хендрик.

Shirtless Leonardo DiCaprio, 48, kicks off 2023 with bikini-clad beauties on board luxury yacht in St. Barts - amid new romance with Victoria Lamas, 23
via
— Svetlana Loves Reality TV (@LoveReality9)

Появиха се клюки, че 48-годишният звезда от " Титаник " има връзка с дъщерята на своя сътрудник Лоренцо Ламас – Виктория.

„ Знам, че тя доста го харесва “, сподели Лоренцо пред New York Post. „ Мисля, че се срещнаха предишния месец. Не съм сигурен за събитията, само че това ми сподели тя “, изясни Ламас. 

Палавият артист още веднъж е ерген, откакто през август приключи четиригодишна си връзка с актрисата Камила Мороне. Двамата бяха видяни дружно на 20 декември.

Leonardo DiCaprio, 48, soaks up the rays with mystery woman on board luxury yacht in St Barts
— UK Search (@UKSearch1)
„ Тя е изумена от него “, сподели Лоренцо. „ Казах ѝ да се отнася към връзката като към празник – просто да й се любува колкото можете повече. И в случай че продължи повече от нормален празник, отлично. Но в случай че не, тогава просто да пази сърцето си, тъй като тя е доста млада “, разяснява още артистът от „ Ренегат “. 

Leonardo DiCaprio continues to be one of the most eligible bachelors in Hollywood, spending time on a luxury yacht surrounded by a ton of hot women in bikinis.
— TMZ (@TMZ)

" Посъветвах я да не прави безусловно никакви трансатлантически круизи с Лео. Както и да е, вълнувам се за нея. Знам, че мина известно време, откогато тя не е имала сериозна връзка... Тя има огромно сърце и е склонна да го даде на който изиска ", пошегува се Ламас.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР