Художественият ръководител на Московския художествен театър А. П. Чехов Константин

...
Художественият ръководител на Московския художествен театър А. П. Чехов Константин
Коментари Харесай

Заради войната в Украйна: Уволниха артиста, изиграл една от главните роли в сериала „Кухня“


Художественият началник на Московския живописен спектакъл " А. П. Чехов " Константин Хабенски е уволнил артиста Дмитрий Назаров, заяви ТАСС, като се базира на информация на в. " Московский комсомолец ".

Заедно с Назаров е била уволнена и брачната половинка му Олга Василиева.

Причина за уволнението на Назаров са " негови сериозни изявления по въпроса за специфичната военна интервенция в Украйна ", както в Русия публично назовават войната.

По-рано театърът в град Нижни Тагил анулира премиерата на спектакъла " Коренът на любовта ", в който Назаров трябвало да извърши основната роля. Организаторите са декларирали, че мотив за анулацията на представлението е било " недоволството на жителите на града от изявления на артиста във връзка на специфичната военна интервенция и на мобилизацията ".

Дмитрий Назаров е съветски сценичен и киноактьор, а от 2000 година е притежател на званието " национален актьор на Руската федерация ". Участвал е допълнително от 40 кино лентата, като е изключително известен с ролята на готвача Виктор Баринов в сериала " Кухня " (2012 - 2016 г.) и неговите продължения.

Както оповестяват съветски медии, след началото на войната в канала си в ЮТюб Назаров стартира да разгласява стихове и песни, в които се изрича сериозно за съветските управляващи и дейностите им в Украйна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР