Хубавото време си върви, купоните през почивните дни – също.

...
Хубавото време си върви, купоните през почивните дни – също.
Коментари Харесай

Готови ли сте за уикенда! 9 места за нереално готин секс

Хубавото време си върви, купоните през почивните дни – също. А сексът по какъв начин е? И да кажете, че е супер, да знаете, че постоянно може и още! Защото в никакъв случай няма да изпитате нещо по-страхотно от интимните милувки на някое от тези 9 места. Дори е най-добре да ги пробвате всичките!

1. На покрива на блока
По-добре да е от високите, с цел да не ви мерне някоя лелка от отсрещният блок, до момента в който си простира прането. Вземете си одеяло и бъдете деликатни!

2. В пробната
Само си набележете магазин с необятни пробни, които имат по-плътни пердета и се мушкайте с гаджето „ да мерите нещо “. Важен съвет – най-добре в магазина да има и климатик.

3. В колата
То това напълно не е извънредно място за секс, само че несъмнено си остава едно от най-вълнуващите. Ако пък си намерите някое безлюдно местенце и се преместите на капака на колата, още по-добре.

4. В тоалетната
За по-темпераментите двойки може и да е в заведение. Но несъмнено би трябвало да вършиме секс в тоалетната у дома. Там има душ, вана, тоалетна паница, която със затворен похлупак става в действителност доста комфортно място. И като цяло това помещение подготвя фамилиарност.

5. На плажа
Прохладна нощ, шумът на вълните, приглушената светлина на луната и вие! Какво повече ви би трябвало? Е, да, има един кофти фактор и това са песъчинките, дето ти се завират на всички места. Но, както се споделя, всяко наслаждение си има цена.

6. В киното
Купувате си билети за някой не толкоз забавен филм, избирате си местата най-отзад и… единствено чакате да изгасят светлините.

7. В палатка
Хармонията на природата, горските звуци, 2 чаши вино… просто няма метод сексът да не е разтърсващо паметен!

8. В асансьора
Натискате стоп бутона и готово. Сега сте единствено двамата и всичко ви е разрешено. Е, не тъкмо всичко, тъй като въпреки всичко не се знае какъв брой здрава е кабината, по тази причина го давайте по-кротко.

9. В хотел
Без значение къде се намира той. Наемете си прекрасен апартамент и се поглезете. Шампанско, вкусотийки, вана с етерични масла. Ударете му крепък секс маратон и то освен в леглото. Възползвайте се от всяка мебел или място, което разрешава развихряне. Но макар плюсовете на адреналинът и вълнението, някои от тези места крият рискови опасности, по тази причина бъдете деликатни!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР