Хубава вест зарадвала големия актьор Васил Михайлов, узна HotArena. Един

...
Хубава вест зарадвала големия актьор Васил Михайлов, узна HotArena. Един
Коментари Харесай

Честито! Внукът на Васил Михайлов се сгоди

Хубава новина зарадвала огромния артист Васил Михайлов , разбра HotArena.

Един от внуците му, който носи неговото име, неотдавна се сгодил с дългогодишната си половинка Радостина.

Васил Михайлов-младши паднал на колене пред изгората си няколко месеца откакто двамата станаха родители на момиченце. Макар че появяването на дъщеричката им Леа, която е първо правнуче на Капитан Петко челник, изпревари сватбата, двамата не се отказвали от желанието си да минат под олтара. Щастливият дядо благословил младите и декларирал, че на драго сърце ще постави костюм и вратовръзка и ще хвърли бастуна, стига единствено да го известят за датата на сватбата.

Като жених сина си Васил Михайлов-младши не доживя да види неговият татко Александър. Синът на огромния артист си отиде без време на 30 септември предходната година. В последните месеци от живота си журналистът от БНР водеше тежка борба с рака и се лекуваше в болница „ Токуда “, само че не можа да навърши 56 години. Месец и половина преди да издъхне обаче, съумя да гушне първородната си внучка Леа.

Близо 6 месеца след гибелта му татко му още е безутешен. Легендарният артист споделял тъгата си с сътрудниците си, откакто за новия сценичен сезон се върна в трупата на Военния спектакъл, към която принадлежи повече от 40 години. Макар че обществено не показа за скръбта си, Капитан Петко челник бил изцяло грохнал от загубата. 81-годишният актьор за известно време се изолирал вкъщи и не желаел да се вижда с никого. Приятели обаче го посъветвали да възобнови театралните си изяви. Въпреки че е трудноподвижен и не се оправя без бастуна, сега Васил Михайлов има четири основни функции в постановки в спектакъл „ Българска войска “.

Хонорарите му помагали да се оправя самичък с битовите сметки, а в този момент можел да заделя и пари за дарове на внуците и правнучката. Публиката в София може да го гледа в спектаклите „ Завещанието на целомъдрения коцкар “, „ Да разлаем кучетата “, „ Железният светилник “ и „ Енигматични вариации “ , а напълно скоро се чака Васил Михайлов да стартира да пътува и по турнета в страната с някои от пиесите, в които играе, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР