Huawei представи смартфона P9 през месец април 2016 година. Телефонът

...
Huawei представи смартфона P9 през месец април 2016 година. Телефонът
Коментари Харесай

Huawei обновява двугодишния си флагман P9 до Android Oreo

Huawei показа смарт телефона P9 през месец април 2016 година. Телефонът разполага с 5,2-инчов FullHD екран, 4 GB оперативна памет, процесор Kirin 955 и двойна съществена камера с резолюция 12 мегапиксела.
Досега Huawei P9 работеше под ръководството на операционната система Android 6.0. А в този момент внезапно се обновява до Oreo .

За почналия ъпдейт до Android Oreo оповестиха огромен брой китайски консуматори. Информацията бе доказана от известния интернет портал Phone Arena, който дефинира събитието като доста. Причината за това е, че чиновниците на английския отдел на компанията изпратиха писма, в които се споделяше, че P9 няма да получи Android Oreo заради хардуерни ограничавания.



Тази информация се оказа погрешна. Смартфонът Huawei P9 към този момент получава възобновяване до Android Oreo с фирмения потребителски интерфейс EMUI 8.0. С ъпдейта идват и типичните за Android Oreo благоприятни условия – картина в картината, новите емоджита, по-икономично потребление на електрическата сила и така нататък

Huawei също удостовери информацията и сподели, че стартира обновяването от Китай. Не се знае, по кое време това ще се случи и в другите страни.

Едновременно с това дойде информация, че новата операционната система ще получат и моделите Huawei P9 Plus и Huawei Mate 8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР