HTC и Motorola няма да забавят работата на по-старите си

...
HTC и Motorola няма да забавят работата на по-старите си
Коментари Харесай

HTC и Motorola няма да забавят старите си модели като Apple

HTC и Motorola няма да забавят работата на по-старите си модели смарт телефони, както това направи Apple , излиза наяве от имейли, изпратени от двете компании до изданието The Verge. Припомняме ви, че от Apple оповестиха, че ще забавят работата на процесорите на по-старите модели iPhone поради проблеми с батерията на устройствата. От софтуерния колос признаха за дейностите си, откакто преди този момент заваляха недоволства от консуматори.

От другите огромни производители в сферата като Samsung, LG и Sony към момента не са излезли с публична позиция по отношение на политиката им в това отношение, като се чака това да стане след празниците . От отговорите им обаче ще стане ясно дали това е честа процедура или Apple се оказват изключение. Засега позициите на HTC и Motorola приказват, че не всички компании употребяват този метод.

От Apple опазиха политиката си, обяснявайки, че са я въвели предходната година за iPhone 6, 6S и SE, с цел да се запазят батериите на по-старите модели - с времето те стартират да създават все по-малко сила, което води до ненадейно изключване на телефона, когато процесорът проработи на по-висока скорост.

Това държание на Apple обаче провокира неодобрение и даде самун за дългогодишните тайни теории за " планувано привършване " на iPhone, съгласно които Apple съзнателно забавя устройствата незабавно щом бъде пусната нова серия, с цел да насърчи потребителите да си закупят новите модели. Според бранители на компанията обаче по този метод тя желае да направи тъкмо противоположното – да удължи живота на по-старите модели.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР