Хронология на попадането на Украйна в НАТО. С ракети. Пиеса

...
Хронология на попадането на Украйна в НАТО. С ракети. Пиеса
Коментари Харесай

Ударът на Киев по Пшеводув: Как светът цял ​​ден беше на ръба на Трета световна война заради трактор край зърносушилня

Хронология на попадането на Украйна в НАТО. С ракети. Пиеса в 3 дейности, учредена на действителни събития, цитатите са близки до оригинала

Украински ракети удариха полския Пшеводув

ЧП В ПШЕВОДУВ

- Курва! - във вторник вечерта трогателен зов от Полша наруши сънливото натовско безмълвие. Руснаците ни нападнаха!

- Какво? - не повярваха в НАТО. – Ви там, добре ли закусихте? Не халюцинирате ли?

- Имахме лека закуска... - намръщиха се поляците. - Две съветски ракети удариха нашето село Пшеводув!

- Имате ли военна база там? - изненадаха се в щаба на НАТО. – Някакви танкове, летище?

- Не, там имаме зърносушилня и кротичък червен трактор. Той се прекатурна!

- Какво? - напрегнаха се в съветския Генерален щаб. – Вие да не сте полудели там в Полша? Сега единствено война с НАТО ни липсва. Къде е дежурният полковник, дано ревизира - дали някоя наша ракета не се е отклонила от задачата?

- Какво? - Генерал Суровикин избърса огромна капка пот от челото си с носна забрадка и се наведе над картата.

- Русия се осмели да нанесе удар по страна от Европейския съюз и НАТО. Това към този момент е съществено, - чу се щастлив глас от Киев. Беше Зеленски, той сияеше от благополучие. - Предупредихме, че Москва няма да спре до Украйна и ще отиде по-далеч. Нужен е групов отговор на агресора.

- Русия би трябвало да дава отговор за това – като ехтене след него повтори, неразбираемо за какво, и гласът на министъра на защитата на Латвия.

„ Свикваме незабавно съвещание на Комитета за национална сигурност “, предизвестиха във Варшава. - Вече привикваме. Точно в този момент.

Светът беше заледен от учудване. Фондовите пазари се сринаха. На всички телевизионни екрани стоеше фотографията на извърнат червен трактор някъде в полската пустота, на 6 километра от украинската граница. Ракетни фрагменти лежаха наоколо.

Нима в действителност Трета международна война?

ДЯДОТО КАЗА: СТИГА, РАЗОТИВАМЕ съдебна експертиза

- Някак си тези фрагменти, до трактора, прекалено много наподобяват на останките от остарели зенитни ракети С-300 - разглеждаха военните специалисти фрагментите от Полша. - Русия от дълго време няма такива системи и ракети, освен това те даже механически не могат да долетят до Полша. Това украински ракети ли са? Може би са се пробвали да смъкват съветския " Калибър "?А са попаднали в трактора... Или го удариха преднамерено. Удар по НАТО.

„ Не сме подхванали никакви удари покрай полската граница “, сподели Конашенков, чиновник на Министерството на защитата на Руската федерация по малкия екран. - Останките от ракетата в Пржеводув нямат нищо общо с съветските оръжия... “

- Все още нямаме доказателства, че това са съветски ракети. Продължаваме да ревизираме информацията - споделиха внимателно от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Светът обърна очи към Байдън с вяра. Дядото, таман с удивление, оглеждаше бицепсите на съветски ТВ оператор на срещата на върха на Г-20 в Бали: „ Ето това са оръдия! Макрон стоеше до него. Малко по-нататък Шолц...

- Ще има ли война или не? Путин ще дава отговор ли за ракетна офанзива против страна от НАТО? - Байдън беше награбен от навалица публицисти. Само съветският оператор мълчеше и умерено си играеше с бицепсите си.

- Продължаваме да проверяваме случая, Байдън най-сетне се отклони от съветския бицепс. - Най-вероятно украински ракети са влетели в Полша, пробвайки се да смъкват съветската.

Тълпата публицисти примигна разочаровано.

Светът въздъхна. Значи няма да има война? Размина се?

„ Нямаме доказателства, че Русия е била заинтригувана да удари плантация в Полша “, кимна генералният секретар на НАТО Столтенберг.

- Нямаме данни съветски ракети да са улучили Пшеводув. Най-вероятно това е украинската противовъздушна защита, споделиха тъжно и от Варшава.

Фондовите тържища потеглиха нагоре. Генерал Суровикин изиска чай.

НО РУСИЯ ВИНАГИ Е ВИНОВНА

- Нееее! – чу се зов на обезсърчение, сходен на дивия зов на отец Фьодор от „ Дванадесетте стола “, който се озовава на канара, от която не може да слезе. Беше Зеленски. - Сигурен съм, че съветските ракети са блъснали Полша! Знам, че това не са украински ракети! НАТО би трябвало да накаже Русия.

Близкото благополучие подло се изплъзна отдолу под краката на президента на Украйна.

НАТО се обърна учудено: „ Е, дядото сподели всичко ясно, това не са руснаците. Спрете да ни въвличате в директна война с Москва.

- С лъжите си Зеленски сее повече съмнение към Украйна, в сравнение с с ракетите си, които удариха Полша. - цъкаха с език в Европейския съюз.

- Добре. Ракетитеса украински, само че при всички случаи Русия е отговорна “, смили се Байдън над Зеленски. - Да, не съм 100% сигурен, че това не са украински ракети - измърмори Зе.

Но никой не обърна внимание на това. Третата международна нуклеарна война, поради развален трактор на полска зърносушилня, завърши преди да стартира. Въпреки че планетата беше на тъничък, едвам забележим косъм от нея.

САМО ФАКТИТЕ

Атаките на Киев против " съдружниците " в продължение на шест месеца

2 март - Украински С-300 унищожи румънски изтребител. Пилотът е умрял.

2 март - Украинската противовъздушна защита смъкна румънски военнотранспортен хеликоптер, който излетя да търси изтребителя и водача, само че също бе свален от Украйна.

3 март - Естонският транспортен съд за насипни товари Хелт е взривен от украинска морска мина край крайбрежията на Одеса. 4 души са в неопределеност.

10 март - Украинският дрон Ту-141 " Стриж " долетя чак до Хърватия и нападна Загреб. За благополучие няма починали.

9 септември - Румънски миночистач е взривен от украинска морска мина покрай Констанца.

9 ноември - турски катер е взривен от украинска мина край крайбрежията на Турция.

15 ноември - Украински С-300 нападат Полша, унищожавайки трактор и 2 жители.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР