Хроничното безпокойство много предсказуемо води до излишък на адреналин и

...
Хроничното безпокойство много предсказуемо води до излишък на адреналин и
Коментари Харесай

Учените обясняват как негативното провокира онко заболявания

 отчаяна-жена

Хроничното безпокойствие доста предсказуемо води до остатък на адреналин и кортизол, които пречат на изработването на естествените клетки-убийци (белите кръвни телца), които са главната „ войска “ на вашия организъм за битка с рака.

Емоциите са тясно свързани с общото физическо здраве. Когато нашият разсъдък страда, тялото страда дружно с  него, освен това толкоз, че даже не подозираме. Тревогата и депресията водят до това, че организмът се уморяват и стартира в дословния смисъл да отслабва, а имунната система прави видим срив.

Освен това, негативните страсти могат да навредят още повече. Учените прегледат негативите като причина за злокачествените образования.

Ракът постоянно е била „ извънредно здравна “ болест и с нея постоянно сме се борили благодарение на медикаменти и интервенции, само че в този момент учените към този момент потвърждават, че ракът може да се „ подхранва “ и от негативни страсти. Това на собствен ред значи, че позитивните страсти могат да ни доведат до пътя на изцелението.

Как отрицателното въздейства върху развиването на ракови болести?

Изследвания от преди две десетилетия посочили, че развиването на рака може да бъде провокирано от негатични усеща, като възприятието за „ непростено “ е една от водещите страсти. Умението да прощаваш е в действителност директно обвързвано с нашето психическо и физическо здраве.

Лекуването на прочувствените рани е толкоз значимо при лекуването на рака, колкото и лекуването на физическите.

Доказателствата за прочувствената обязаност като причина за развиването на рак, по този начин и методите за неговото лекуване, довели до по този начин наречената „ терапия на амнистия “.

Шри проучването на пациенти с такива болести се оказало, че 60 % от тях имат проблеми точно с прощаването, т.е. имат прочувствена бариера, което не им дава да простят на тези хора, които са им предизвикали болежка. Половината от тези пациенти били с тежи случаи на заболяване.

Възможността да се избавите от гнева и омразата като резултат от това, че не можете да простите, значи, че вашето тяло няма да става жертва на хронично безпокойствие. И това не е единствено при онкологичните болести.

Изследване посочило, че дамите, претърпели прочувствено принуждение, а по-късно задействали прошката като форма на излекуване, е по-малко евентуално да пострадат от посттравматично стресово разстройство, меланхолия и паника.

С други думи, прошката може да бъде и метод хората да се оправят с всички типове заболявания, както душевен, по този начин и физически. Този развой стартира със себеприемане, което ви разрешава да се освободите от целия този въздържан яд във връзка с този, който ви е предизвикал болежка в предишното.

Щом съумеете да се концентрирайте върху себе си, към този момент няма да сте мощно в плен на отрицателните страсти. Но да се научиш да прощаваш не е елементарен развой! Въпреки това, без значение от компликациите, това ще значи, че вие ще станете по-здрави и по-щастливи. Прошката е нужна първо на вас, а не на другия човек.

Прошката е опция да се избавите от отрицателното вътре във вас, а неговото съществуване може да ви разболее, в случай че не го преодолеете и не го замените с позитивни страсти.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР