Христо Стоичков ще бъде едно от лицата, на които страната

...
Христо Стоичков ще бъде едно от лицата, на които страната
Коментари Харесай

България ще спасява туризма с лика на Христо Стоичков

Христо Стоичков ще бъде едно от лицата, на които страната ни ще разчита да съживи туризма. Това стана ясно след среща на министъра на туризма Христо Проданов с някогашния футболен национал и треньор

" Двамата разискаха бъдещото съдействието сред министерството и футболната ни легенда за разпространение на страната ни като туристическа дестинация - се споделя в известието. - Стоичков се съгласи да бъде едно от лицата на българската туристическа реклама пред света. "

На собствен ред пък Проданов прибавя, че България трябва " да употребява ресурса на нашите спортисти и достиженията им и ще се радва човек като Стоичков да стане една от емблемите ни в региона на туризма, тъй като изявените и потвърдени персони като него могат единствено да допринесат за позитивния имидж на страната ни ".

Това напълно не е първият опит Христо Стоичков да бъде привличан като лице на туризма в страната. През 2004 година той бе податлив да бъде реклама на Банско като зимен център, даже му беше даден мезонет в първокласния комплекс " Тамплиер " в града. Затова той първо се качи на ски при откриването на зимния сезон, а след това наметна ямурлук и калпак за старта на летния.

Не е и първата заигравка на Камата с политици и политиката. Още през 1994 година той бе отпред на акцията на Димитър Луджев и неговия Либерален съюз „ Нов избор " за парламентарните избори. През 2005 той бе ухажван и от ОДС, и от Национална движение „Симеон Втори", и от ДСБ, само че той отхвърли, а по-късно сподели. Но пък през 2011-а не отхвърли да напише отворено писмо в поддръжка на Росен Плевнелиев за идните президентски избори, което започваше по този начин:  " Аз, Христо Стоичков, стоя с името и целия си престиж зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България ".

Помнят се и положителните взаимоотношения на някогашния футболист с Бойко Борисов, още когато последният бе столичен кмет. Тогава (през 2005 г.) Борисов бе дал на Стоичков синя полицейска лампа за автомобила му, " с цел да може да се придвижва по-бързо ". На идната 2006 година се оказа, че Стоичков се пробва да вземе общински парцел (300 кв. м на ул. " Одрин " и бул. " Тодор Александров " ) посредством подмяна против жилища. Само съпротивата на общинските съветници, които видяха, че оценката на парцела е прекомерно ниска, осуети договорката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР