Христо Стоичков обяви своята рецепта за предпазване от COVID-19. Много

...
Христо Стоичков обяви своята рецепта за предпазване от COVID-19. Много
Коментари Харесай

Стоичков атакува COVID-19 с лук, чесън и топла вода

Христо Стоичков разгласи своята рецепта за предотвратяване от COVID-19. " Много се вардя. Ям доста чесън, лук, пия топла вода и заставам дълго време под душа с гореща вода, с цел да се опазя от този вирус ", съобщи носителят на " Златната топка " за 1994 година пред в. " Мундо депортиво ".

Той изясни, че си стои в дома си в Маями. " Мерките в Маями са все по-драстични. Първо учебните заведения се опразниха, по-късно плажовете. В къщи съм със фамилията си - с Мариана, моята брачна половинка, с тъщата ми, която е на 80 години и би трябвало доста да внимаваме с нея, тъй като вирусът е рисков най-много за възрастните. Дъщеря ми живее наоколо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава доста елементарно. Аз съм роден състезател, през целия си живот спортувам. Здрав съм, само че внимавам доста, с цел да не засегна тези, които най-вече обичам. Броят на инфектираните и умрелите пораства, а лечебните заведения са претрупани. Този ковид ни дава доста ясна картина за света ", разяснява Стоичков, представен от БГНЕС.

Преди дни той насочи различен съвет за предотвратяване от ковид - да се съблюдава карантина от 8 дни, въпреки лекари и учени да предлагат най-малко 14 дни самоизолация.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР