Христо Стоичков е любимец, безспорно, на поколения българи. И, разбира

...
Христо Стоичков е любимец, безспорно, на поколения българи. И, разбира
Коментари Харесай

Христо Стоичков изригна така, че земята се разтресе: Ако още веднъж ме сравнят с тоя каун, ще ги затрия!

Христо Стоичков е любим, несъмнено, на генерации българи. И, несъмнено, самичък си е заслужил това. Не единствено с играта и достиженията си във футбола, които са именити, само че и с обстоятелството, че е заслужен като човек. За всички тези години Ицата не е упрекнат нито в измами, нито в изневери към брачната половинка си Мариана Стоичкова. Той е и безрезервен татко и дядо, какво повече... за разлика от много негови съотборници от САЩ'94.

Именно това разяри Камата преди ден - порочната процедура да се приказва за легендите от Световното през 94-та като един човек и да се поставят под общ знаменател. В случая пристрастеностите се разгоряха около митингите и оставката на Боби Михайлов, както и някои кавги в Наско Сираков.

" Ако още един път чуя някой да приказва общо за играчите от 94-та и да ме поставя в кюпа с хора, които не мога да претърпявам, ще скоча и не знам... ще ги затрия! Как ще ме сравняваш ти мен с тоя каун, бе?! Ще приказваш поименно, с съответни имена, а не да обобщаваш. Тая процедура е цинична, гнусна и няма да я понасям ", изригна Стоичков по този начин, че провокира трус.

И е изцяло прав, защото още преди години той на няколко пъти ясно изрази омерзението си от Боби Михайлов и индивида, в който той се трансформира. Дори тогава Ицата бе декларирал, че в случай че го види пред себе си, може и да го ступа.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР