Христо Стоичков даде интервю за италианския спортен всекидневник Тутоспорт при

...
Христо Стоичков даде интервю за италианския спортен всекидневник Тутоспорт при
Коментари Харесай

Стоичков напуска САЩ

Христо Стоичков даде изявление за италианския състезателен ежедневник " Тутоспорт " при откриването на своята " Зала на славата " в София.

В него носителят на " Златната топка " признава, че обмисля да се върне от Съединени американски щати, с цел да живее в Европа и по-специално в испанския град Малага, като работи единствено отчасти като коментатор за мексиканската телевизия TUDN, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Този сезон Серия А е доста по-равностойна за разликата от предходната година, когато Наполи отвори голяма разлика с останалите. Забелязвам, че сега тимовете до шесто място в класирането могат да се борят за купата ", споделя Стоичков пред репортера Масимо Франки.

" Дербито Ювентус - Интер може да е решаващо. Казвам, че ще свърши 2:2. Ювентус тази година има херметически затворена отбрана и играе по-нападателно. Алегри напипа нещата след два сложни сезона. Мисля, че " бианконерите " ще нападат, а Интер е подготвен за контраофанзива. Лаутаро Мартинес е неукротим.

Влахович е нападател, който има всичко. Той мина и през травми. Струва ми се, че не получава толкоз положителни топки, колкото, когато беше във Фиорентина. Душан е балканец като мен, в случай че не вкара, изпада в параноя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР