Христо Слави РачевПри нас споровете се развиват холерично. Престрелката с

...
Христо Слави РачевПри нас споровете се развиват холерично. Престрелката с
Коментари Харесай

Гросмайстори на злото

Христо Слави Рачев

При нас разногласията се развиват холерично. Престрелката с оцветени епитети, потегля мигновено. Умението да се води диалог не се преподава в учебните заведения. Всъщност ние не спорим, ние се надвикваме с възходяща бойна подготвеност. В живота си рядко съм срещал същински неприятен човек. И Г-н Терзиев изрично не е. Когато от небето пада незнайно тяло, увиснало на парашут и упорства да оглави столичния парламент, във всяка рационална глава изникват въпроси. Как по този начин, без опит в общинските каузи, забогатял предприемач, заслужава да стане кмет на столицата.

По какво римско и човешко право

Веднага и в този момент. Още не е откачил презрамките на парашута и право на кметския стол. Ами в случай че му омръзнат препирните, неприятния въздух в общинската зала и отпраши да се диви на Малдивите.

Колко пъти, скъпи българи,

какъв брой пъти, ще настъпваме биволското лайно

Точно вие избрахте с твърдоглавие и необяснима ретроградна амнезия Г. Първанов, С. Кобурготски, А. Доган, С. Станишев, В.Симеонов, В.Сидеров, Р. Радев, Трифунов, К. Копейкин. Тази хронична наивност, гарнирана с тежки очи, още се чудите, за какво чужденците ви се усмихват доброжелателно. Момчето Терзиев било сполучливо и препоръчано от средите на П.П. и Демократична България. Някой знае ли

какъв брой къртици дълбаят там подземни тунели,

кръстосват персонални ползи с биографии и родословни сюжети, които са безусловно същите, като на господин Терзиев. Имате ли отговор, за какво бледоликото ляво кариеристче Божанков се трансформира в най-симпатичния и умен политик. Как в евтиното студио на Дремджиев, придрямваха на дежурство Мими Виткова, Антон Кутев, клонинга на Хрушчов, Симов, през днешния ден към този момент е единственото място, където можеш да чуеш същинските демократи и какво се случва в България и Украйна. Тези политически цигански двойни толупи и задни салта имат едно пояснение - някаква мощ отпуска и стяга канапите на българската публицистика. Сменя им позивните, агентурните имена, раздава нови маски, сменя явките и подвига залога.

Днес на шахматната геополитическа дъска

играят съветските гросмайстори на злото

Ние към този момент знаем, по какъв начин се местят офицерите и по какъв начин се бутат пешките. Виждаме, че тук си разиграват коня, както им скимне. Така играят престъпните от съветските затвори, Пригожин и всички шетащи из кремълските зандани. Отдавна вулканизирахме коня на Александър II пред Народното събрание. Малко софиянци знаят кой крайник на коня е издигнат във въздуха. Отговорът най-после. Този имперски кон продължава да буйства из българската земя. И единствено за невежите, той не е освободил българите, а съветските крепостните селяни през 1861 година, по тази причина в Русия го назовават “освободител. ” Отпред проблясват кубетата на азиатския митологизиран бандит Александър Невски и най-после, Софийска община ще откриете на ул. “Московска ”. Постът кмет на столицата на всички места е стратегически. Гросмайсторите на злото няма да проспят този избор. В България постоянно ще се намерят наивници да припкат с пити самун и сол да посрещнат първи началника. Други да хълцат угодливо, да отварят непознати порти. Здравословно е да сме скептични. Време е да сложим завършек на парашутните скокове над България. От небето не падат месии, а подбрани пратеници. Никак не ми харесва вероятността да масажираме и реанимираме комунизирани членове. Sex life matter. Разбира се, че полът се наследява от родители и предци, дооформя се в социума, само че основна роля играе моделът на фамилната среда, партийните зависимости идват отново от там. Иначе, биографиите от дълго време да са отпаднали. Но не са. Пълно е с наръчници по какъв начин се написа CV. Не одобрявам за кмет на столицата персона с такава ужасна биография, даже с подкрепи от Демократична България и Политическа партия. От друга страна считам, че е безсрамие да се пречи на кариерното развиване на всеки жив човек. А на монументалната гранитна агитация и ориентираните шмайзери, моментална реакция, неутрализиране, хряс, хрус, хоросан, пушилка и напред.

Кой народ строи и охранява монументи на своите кошмари

Пред блесналия античен контур на Витоша, с лъскавите петна сняг до края на лятото, виждам един български Хайд парк, с вековни чинари, прохладни фонтани, напълно ясно картини на младите художници и в тях зървам Витоша от детските ми мемоари. Няма шмайзери. Има несклоняем демос има народна власт!

П.П. Конят пред Народното събрание няма нито един вдигнат крайник, вдигнали са ни единствено мерника, шмайзера, златните запаси, архивите и куп значими неща. Настаниха се и в полагащата ни се територия от Черно море.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР