Христо Порточанов официално се кандидатира за президент на БФС на

...
Христо Порточанов официално се кандидатира за президент на БФС на
Коментари Харесай

Христо Порточанов се кандидатира за президент на БФС

Христо Порточанов публично се кандидатира за президент на БФС на конгреса на 12 октомври, заяви Радио Бургас. Той разгласи претекстовете си на конференция:

%Участвам с една цел- да направя по този начин, че колкото се може по-малко недоволни да има  от разпоредбите, които се постановат от футболната централа. За страдание през последните години доста са упреците  към нея и към Боби, само че не е единствено той виновният. Ако има някаква рецензия, тя е към цялото управително тяло и към изпълнителния комитет. Няма да бъда негов съдник ", стартира някогашният президент на Нефтохимик.

%Мога да приказвам за това, което съм решил да върша. Най-големият проблем остават уговорените мачове- тимовете, за които има подозрения би трябвало да бъдат изхвърлени от шампионата.

Да променим противоречиви точки в устава. Когато президентът подаде оставка на никое място не  писано по кое време би трябвало да има конгрес. Това е хубаво да се случва до четири месеца. Предлагаме го това.Както и  мандатност на президента и изпълнителния комитет-два мандата. Предлагаме промени в устава да могат да се вършат и в зала. Не както до момента би трябвало да си изпращаш предложенията в залата и те да ги вкарват- я ги вкарат, я не.

И дано има еднакъв старт за всички, всеки да работи, да не се усеща ощетен ", добави Христо Порточанов, който преди време още веднъж беше претендент за президент, само че не съумя.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР