Христо Иванов и Продължаваме промяната“ изпълват изцяло със съдържание българския

...
Христо Иванов и Продължаваме промяната“ изпълват изцяло със съдържание българския
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Христо Иванов и ПП: Излъгахте най-безсрамно и потърсихте подкрепа в ДПС

„ Христо Иванов и „ Продължаваме промяната “ изпълват напълно със наличие българския израз „ Сърби, боли, драго ми е “. Щеше да е смешно, в случай че не касаеше обществени хора с искания, които, на всичкото от горната страна, сега ръководят страната. “

Това написа във Фейсбук водачът на „ ИТН “ /ИТН/ Слави Трифонов . Прилагаме целия пост, без редакторска интервенция:

„ Христо Иванов и Политическа партия изпълват напълно със наличие българския израз „ Сърби, боли, драго ми е “. Щеше да е смешно, в случай че не касаеше обществени хора с искания, които, на всичкото от горната страна, сега ръководят страната. Вие – Христо, Кирил и Асен, в последна сметка желаете ли Делян или не го щете?

Нали Движение за права и свободи са ви нужни за конституционна промяна, съгласно вас. Вие загърбихте цялата си изразителност от последните години, престъпихте желанието на гласоподавателите си, излъгахте най-безсрамно и без скрупули и достолепие потърсихте поддръжката и помощта на Движение за права и свободи.

И желанието ви се сбъдна. Движение за права и свободи разгласи, че ще ви поддържа, ще взе участие дружно с вас за смяна на Конституцията, отдръпна поддръжката си за Главния прокурор и персонално Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ гласоподаваха вашето държавно управление да стане факт. Но през днешния ден Христо Иванов съобщи от трибуната на Народното събрание, че доста желае Движение за права и свободи, но няма предпочитание. А по-късно се оказа, че един час стои в стаята на Движение за права и свободи.

Аз съм удобен човек, само че стартирам да се комплицирам. Ще вършат ли секс младите сътрудници или единствено ще се целуват? Няма неприятно. Целувките са хубава и сантиментална работа. Но от целувките единият от сътрудниците може да се възбуди и да се стигне до правене на обич. А при правенето на обич зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. А Христо Иванов и Политическа партия са от другата страна на любовното оръжие. Така че би трябвало да одобряват ориста си, тъй като сами си я пожелаха. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР