Християн ХристовВратарят на Локомотив Горна Оряховица Християн Христов призна съжалението

...
Християн ХристовВратарят на Локомотив Горна Оряховица Християн Христов призна съжалението
Коментари Харесай

Християн Христов: Афектиран съм, трябваше да бием

Християн ХристовВратарят на Локомотив Горна Оряховица Християн Христов призна съжалението си, че отборът не е съумял да вземе трите точки в дуела против Септември Симитли. Стражът въпреки всичко отличи тима си за играта му през втората част и призна, че всяка една точка е значима за тима от Горна Оряховица.

„ Можехме да вземем трите точки и имахме повече шансове от Симитли. Знаете в какво положение сме и се надяваме тази точка да ни донесе самочувствие и да вземем цялостен актив от точки в идващия мач против Созопол”.

„ Всяка една точка в идващите четири мача ще смъква напрежението от нас, само че имам вяра, че както се видя и през днешния ден – хвърлихме се, с усъвършенствана игра. Афектиран съм, защото можехме да вземем трите точки в този мач. Не трябваше да губим този мач. Влязохме страхливо, напрегнат. Втората част бяхме радикално разнообразни, откакто си казахме, че няма какво да губим. Това е нашият тим – този през второто полувреме. Знаем, че имаме капацитет, само че такава е обстановката през сезона. Силно се надявам да запазим инерцията. Няма да са леки мачовете ни. Всеки един ще е доста сложен. Вярвам, че ще се спасим, по този начин са и всички. Мисля, че ще се справим”, приключи Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР