Хотелите на бащата на известния бизнесмен и бивш шеф на

...
Хотелите на бащата на известния бизнесмен и бивш шеф на
Коментари Харесай

Хотелите на Златев вече няма да са под марката RIU

Хотелите на бащата на известния предприемач и някогашен началник на " Лукойл България " Валентин Златев – Васил, последователно стартират да излизат от шапката на световноизвестната хотелска верига RIU Hotels & Resorts. Това оповестиха от компанията му “Тера Тур Сервиз” ЕООД в петък, откакто новината първо бе оповестена от профилирания уебсайт TravelNews.bg.

Причините за раздялата не се показват, само че кардинално за използването на името, престижа и стандартите на международните компании на франчайз се заплащат годишни такси.

Под марката на RIU работят шест от хотелите на " Тера Тур Сервиз " - Riu Pravets Resort в Правец, четири хотела по морето - Riu Helios Bay(Обзор), Riu Helios(Слънчев бряг), Riu Helios Paradise(между Слънчев бряг и Св. Влас) и Riu Palace Sunny Beach, както и Riu SUNEO Helios Beach в Обзор.

Хотелите в Правец и Златни пясъци ще смъкват името RIU още в края на 2021 година, а тези в Слънчев бряг – в края на 2022 година

“През идващите осемнадесет месеца ще продължим да работим по нормалния високопрофесионален метод, с отдаденост към ползите и потребностите на нашите посетители и с акцент върху връщането на рентабилността след настъпилата рецесия, породена от COVID-19”, декларира с прессъобщението Лъчезар Тодоров, изпълнителен шеф на " Тера Тур Сервиз " ЕООД.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР