Хотелиерската наследница Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната

...
Хотелиерската наследница Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната
Коментари Харесай

Парис Хилтън показа дъщеричката си за първи път

Хотелиерската наследница Парис Хилтън сподели първите публични фотоси на 5-месечната си дъщеричка Лондон.

За сп. People тя сподели: " Финикс и Лондон са всичко за мен. Аз съм най-щастливата жена на света. Омъжена съм за любовта на живота ми и имам прелестно семейство. Ние сме най-хубавият тим и животът ми най-сетне е пълностоен. "

В чест на дребната си наследница DJ-ката показа новата си ария " Fame Won`t Love You ". Покрай излизането й Парис съобщи: 

" Когато мислех по какъв начин да показва Лондон, осъзнах, че най-хубавият метод е с новата ми ария. Това е посланието към децата ми - постоянно ще ви обичам и ще съм с вас ", разясни пред списанието Хилтън.

Последователите на Парис в обществените мрежи от дълго време я подканват да показа фотоси на дъщеричката си, само че до момента и двама родители споделяха, че към момента не са подготвени. Миналата година русокоската претърпя тежки моменти, откакто разгласява фрагменти на сина си Финикс. Тогава мнозина разясниха, че главата на детето е непропорционално огромна и евентуално има някакъв проблем, пише dir.

Парис и 43-годишният й брачен партньор Картър Риъм имат общо две деца, родени посредством сурогатна майка.

Двамата с Картър се познават от повече от десетилетие, само че връзката им стартира едвам през 2019 година Две години по-късно подвигнаха женитба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР