Хотелиерите в Турция предупреждават, че от следващия летен сезон почивките

...
Хотелиерите в Турция предупреждават, че от следващия летен сезон почивките
Коментари Харесай

Почивките в Турция може да поскъпнат с до 15% от догодина

Хотелиерите в Турция предизвестяват, че от идващия летен сезон почивките в курортите на страната може да нарастнат с сред 10% и 15% , предава съветската осведомителна организация " Новый День ".
Представителите на сектора изясняват, че повишението на цените се постанова поради увеличението на разноските за поддръжката на хотелите.
Алпер Йозкан, консултант за културата и туризма в турското посолство в Руската федерация, акцентира, че ценовата политика се дефинира от самия хотелиерски бранш.
Дипломатът позволи повишаването на почивките в страната, допълвайки, че към сегашния миг цените за съветския пазар са занижени, съобщи Фокус.
Коментирайки данните за към този момент отминалия летен сезон, Йозкан означи, че през първите девет месеца на настоящата година Турция е посетена от над 3,3 млн. съветски туристи. На фона на този триумф турската туристическа промишленост показа прогнозите си за гостуването на пет милиона туристи от Русия през 2018 година До този миг върхът за съветския пазар е от 2014 година, когато Турция бе посетена от 4,5 млн. съветски туристи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР