ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.com/horoskopОвенПреди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.com/horoskopОвенПреди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Важна среща за една от зодиите. Огромен късмет за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com/horoskop

Овен

Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свържат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно. 

 
Телец
Днес шансът ще Ви се усмихва, а освен това колкото са по-сложни нещата и плановете - по-значими, толкоз по-големи ще са възможностите Ви за триумф. Денят е подобаващ за съществени инициативи или начало на работа в някаква нова област. Многобройните Ви гении през днешния ден вероятно ще бъдат търсени. Близките хора със подозрение ще се отнасят към Вашите проекти, само че няма да пречат на тяхната реализация.. Вечерта е подобаваща за отмора и разходка на чист въздух. Посещаването на всемирски мероприятия не е желателно - те по-скоро ще Ви уморят, в сравнение с да Ви зарадват.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Лъв
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.

Дева
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се коства че гледа през Вашите очи и схваща всичко, което желаете да извършите и за какво тъкмо го желаете. Постарайте се да не му се смеете доста мощно и гръмко, въпреки че изводите му ще бъдат тук-там наивни, тук-там -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Козирог
Отнасяйте се към Вашия обичан човек, а и към това, което приказва, със здрава доза песимизъм. Иначе рискувате прекомерно да се увлечете в гонене на следващата дъга, и с цялостна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Тази заран ще се разсъните с чувство за неимоверна лекост. Всички неприятности са останали обратно, и дори и не мислите за вероятни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате през днешния ден, са разрешими, и за първи път от доста дълго време, вие единствено ще се смеете на сложните задания. Настроението Ви през идващите няколко дни единствено ще се усъвършенства, тъй че през днешния ден е доста уместно време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с другари. Общувайте повече със своите познати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР