Хороскопът за 2018 г. обещава на Водолея промени и вълнения,

...
Хороскопът за 2018 г. обещава на Водолея промени и вълнения,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2018 за Водолей

Хороскопът за 2018 година дава обещание на Водолея промени и безредици, а също по този начин и благоприятни условия за опити в напълно нови и комплицирани инициативи и области. Ще започнете да възприемате света по новому, вижданията Ви за живота ще се обновят.

Юпитер, планетата на шанса, ще остане на най-високата точка на хороскопа на Водолей – бранша на кариерата. Амбиции, кариера, бизнес, известност – всичко това ще пораства и ще се развива. Вашите гении и качества ще бъдат забелязвани и оценени, по този начин както в никакъв случай до в този момент. Всички старания, които сте били положили до този миг ще стартират да стартират да Ви възнаграждават и носят дивиденти.

Този интервал е отличен за израстване в професионално отношение и Вие наложително би трябвало да се възползвате от него. Вие можете да достигнете забележителен прогрес в кариерата, впечатляващи професионални резултати, сполучливо да подобрите обществения си статус и да получите самопризнание за своите заслуги. Но бъдете деликатни и подбирайте доста деликатно плановете, по които ще работите, в случай че се съмнявате в някой от тях незабавно го отхвърлете. Желателно и да не се натоварвате с неща, с които мъчно бихте се справили.

Помнете, че би трябвало да внимавате с натоварванията, избягвайте преумората. Сатурн, шефа на Вашия знак, постоянно ще провокира безпокойствие и нерешителност, само че може и да ви помогне да намерете модели на по-сдържано държание.

Хороскопа Ви поучава да се освободите от неща към, които сте привързани напразно, изучете и отстранете ирационалните си страхове. Всичко това е освен доста потребно за бъдещето Ви израстване и развиване, само че също по този начин ще Ви донесе и голямо облекчение. Постарайте се да не зацикляте на минали неуспехи и възприятие на виновност, дали в миналото нещо сте създали или назад не сте свършили.

Планетата на измененията Уран ще бъде в бранша на фамилията на Водолей. Възможни са непредвидими промени, свързани с дома, недвижима благосъстоятелност или фамилните връзки.

От 26 юни до 13 август през знака на Водолей пренос ще направи ретроградния Марс, което е причина за закъснение на работите.

Въоръжете се с самообладание и продължавайте да работите, дори и да имате усещане, че обстановката и застинала в мъртва точка. Периода е по-добър не да се движите напред, а да укрепите позициите си и да преразгледате проектите си за някой предстоящ план. Действайки постепенно и умерено Вие безусловно ще се сдобиете с отлични резултати.

Трябва да обърнете внимание и на затъмненията през 2018 година,В знака Водолей ще има две затъмнения – 15 февруари слънчево и на 27 юли лунно. Всичко това приказва за промени в персоналните връзки и брака, а също по този начин е належащо преразглеждане на отговорностите на всеки един от Вас двамата.

Ивелина Рускова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР