Хороскопът на келтите се е зародил много предни познанията на

...
Хороскопът на келтите се е зародил много предни познанията на
Коментари Харесай

Какъв човек си според митичния хороскоп на келтите

Хороскопът на келтите се е зародил доста предни познанията на хората за звездите и актуалната астрология такава, каквато я познаваме. Хороскопът на келтите или още именуван друидски хороскоп, е измежду най-древните способи за предсказание на бъдещето и ориста на даден човек . Той се е изготвял от жреците на келтите, които са населявали огромната територия от Западна и Централна Европа. 

Предсказанията на келтите се основават единствено на знаците, които самата природа им дава.  Те вярвали в божествената мощ на света към тях и се покланяли на богове под формата на растения и дървета.

Келтите вярвали, че всеки човек има дърво-покровител, което го подарява с определен характери личностни качества. 

Днес ви предлагаме да разберете кое е вашето дърво-покровител съгласно митичния келтски хороскоп и да разберете какво значение носи то са вас, вашия темперамент и земен път.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да откриете вашата дата на раждане и да прочетете кое дърво-покровител дава отговор на нея:
 Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР