Хороскоп за днес, 22 ноември:ОвенДенят се отбелязва с повишена физическа

...
Хороскоп за днес, 22 ноември:ОвенДенят се отбелязва с повишена физическа
Коментари Харесай

Много неприятна новина обърква плановете на една зодия днес

Хороскоп за през днешния ден, 22 ноември:

Овен

Денят се отбелязва с нараснала физическа интензивност. Възможно е през днешния ден да се наложи изцяло да се потопите в разнообразни задължения. Но това ви подтиква, както към напредък, по този начин и към проваляне. Независимо от огромните старания, които полагате за превъзмогване на пречките по пътя към задачата, триумфите ви са изцяло вероятни. Чувствителността ви се изостря. Радвате се на триумфите на близки хора.

Телец

Благоприятни са контактите с противоположния пол през този ден. Повечето от вас евентуално имат нова среща или сантиментално другарство с човек, който от дълго време тревожи мислите им. Следва да укрепите личната си позиция в обществото. Проявете упоритост и самодейност. Днес залогът за триумф при вас се състои в умеенето ви да подготвяте събеседника към искреност.

Близнаци

Не е изключено през днешния ден да сте склонни към егоцентризъм. Прекарайте времето си уединено със своите мисли. Поставете в ред мислите си. Опитайте се да противостоите на съблазните. Въздържайте се от изявления, оценки и съждения на глас. Възможно е да не може да извършите действителна оценка на ставащото към вас, което да докара до незаслужена засегнатост на някой от близките.

Рак

Днес е евентуално да се наложи незабавното решение на проблем, зародил заради неизпълнени от вас обещания. Възможно е някаква вест в допълнение да натегне атмосферата. Събитията се развиват не по този начин, както сте си представяли. Силни страсти, подбудени от странично влияние могат да ви овладеят изцяло. Вие можете да преодолеете всичко, в случай че субективната ви оценка не засенчи действителността. Бъдете деликатни.

Лъв

Днес се чувствате енергични и жизнерадостни. Но това положение на духа няма да продължи дълго. Възможно е да се разочаровате от съществени пропуски и неточности. На вас ви е мъчно да оценявате вярно хората към вас и да правите правилните действия. Очакват ви дребни разправии и недоразумения.

Дева

Благоприятно от финансова позиция могат да се отразят взаимни действия с другари или съидейници. С каквото и да се занимавате и каквато и роля да имате в тези настоятелен взаимоотношения не забравяйте за равноправните връзки и не се стремете към водачество. Добре е да си извършите продължителна разходка измежду природата, която да ви даде опция да осмислите ставащото към вас и да ви зареди с нова позитивна сила.

Везни

Вашата интензивност има потребност от на практика резултати, другояче са евентуални търкания свързани с неизпълнени отговорности или остарели борчове. Разчитайте на помощта на другари и близки хора. Възможно е някои събития да не се развиват, както ви се желае и за жалост, мъчно може да повлияете на хода им.

Скорпион

Ако през днешния ден ви се постанова да пътувате, по-добре е да го отложите. Днес звездите не благоприятстват пътешествията, тъй като са вероятни разнообразни повреди. Във вас се появява огромен интерес да се потопите в света на незнайното и тайното. Може да се заинтересувате от окултните науки, само че надали се задълбочавате заради липса на задоволително време.

Стрелец

Пазете се от илюзиите си. Построените от вас въздушни крепости нямат нищо общо с действителността. Вие доста оптимистично оценявате обстановката. Всъщност нещата не са подредени тъкмо по този начин. В последна сметка от вас се изисква внимание, далновидност и издигане над дребните проблеми. Само по този начин може да имате един общ взор върху нещата и да изберете вярната тактика и тактичност за реализиране на задачите си.

Козирог

Подходящо време да превъплътите фантазиите си в действителност. Смело вървете към заветната цел. Ако не можете изцяло да я постигнете, то в последна сметка доста се приближавате. Някои може да изискат съществено да трансформират своя път. Научавате информация, която трансформира виталните ви ориентири. Времето подкрепя корекциите на ориста.

Водолей

Днес ви е ярко и радостно. Добре е в този момент да планирате някои действия отсега нататък. Преди всичко, може да запомните този ден като забележителен коректив на виталните ви проекти. Вероятно е да заемете ново място в обществото или да намерите нова работа. Пригответе се за изясняване на връзките с някого. В фамилен проект всевъзможните различия може да туширате с дипломация.

Риби

Увеличава се енергийния ви капацитет и ставате по-жизнено способни и самоуверени. Но мощни страсти и прекомерно мощно странично въздействие могат да ви подведат в неправилна посока. За да избегнете неточности, предлага ви се да бъдете разсъдливи и далновидни. Периода е подобаващ за социална активност, да се деянията, като водачи да поведете хората след себе си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР