Хороскоп за 27 март: Скорпионът го очакват разочарования, вижте какво

...
Хороскоп за 27 март: Скорпионът го очакват разочарования, вижте какво
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 март: Скорпионът го очакват разочарования

Хороскоп за 27 март: Скорпионът го чакат разочарования, вижте какво чака останалите зодии.

 

Овен
Честолюбието и желанието постоянно да сте първи не са най-хубавите качества при любовните връзки. Вероятно връзките с родителите се усъвършенстват доста.

 

Телец
Днес се чувствате неотразими. Това възприятие може да прерасне в убеденост в личните сили. Не е изключено да се потопите напълно в битовите си проблеми, изискващи срочно решение.

 

Близнаци
Влюбените Близнаци могат да вършат светли проекти за бъдещето и те да се окажат изцяло осъществими. Благоприятен ден за нови запознанства, фамилни празници, купони и разкрепостяване.

 

Рак
Най-вероятно обичаният човек няма да ви разбере и няма да оправдае вашето доверие. Въпреки благите планове, вашата принципност е сериозна спънка при общуването.

Лъв
Успокойте ревността си – нямате никакви учредения за нея. Не се предлага на Лъвовете да са властни в персоналните връзки или да лимитират свободата на избора на децата си.

 

Дева
Постарайте се да нарисувате пред своя фаворит прелестните картини на бъдещото благополучие и да му внушите очакванията за по-добро. Не отлагайте най-важното решение в живота си.

 

Везни
Не всички могат да отреагират на изменящите се събития и непредвидените вести. Най-успешна е другата по рода си групова активност.

 

Скорпион
Очакват ви разочарования. Дори за вас е мъчно да предугадите каквото и да е. Отношенията с околните може да се сторят на мнозина обтегнати. Но няма да има някаква забележима причина.

 

Стрелец
Възможно е проявяването на лукавство от страна на противниците, съперниците или даже на хора от близкото обграждане. Възможни са разногласия за времето и мястото за превозване на отпуската.

 

Козирог
През втората половина на деня са вероятни стресови обстановки, които могат да лишават на Козирозите доста сили и сила. Желателно е да отидете на посетители или да посрещнете посетители у вас.

 

Водолей
Увеличава се комуникативността и оптимизма на Водолеите, което се показва в появяването на нови познати в живота им и разширение на кръга на другарство.

 

Риби
Денят подготвя към сантиментални завършения и житейски наслади. Повишената емоционалност и виталната сила на Рибите няма да престане да учудва околните им.

 

Източник: Horoskopa.com 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР