Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате богато въображение. Използвайте

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате богато въображение. Използвайте
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 11 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате богато въображение. Използвайте го, с цел да разкрасите света към вас. Ако пък някой у вас - майка, татко, тъща, свекърва не ви разрешава да рисувате по стените, има и други способи за реализиране на резултата, единствено не се отхвърляйте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се чувтствате комфортно на място, където всичко си е по местата и ви дава освен чувство за сигурност, само че и някакъв смисъл. Макар да ви се желае да сте разнообразни и истински, ще постъвате и ще мислите прекомерно обичайно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не е целесъобразно тъкмо през днешния ден да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на консултант и анализатор. Имате опция да огледате нещата от всички направления, само че пробвайте и да сте справедливи. Прекалено доста надценявате опциите си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не се разстройвайте, в случай че се чувствате изгубени и се разхождате като муха без глава. Не сте единствени. Но пък заслужавате поздравления, в случай че съумеете да извършите нещо значимо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Важно е през днешния ден да сте оптимално съсредоточени. Изпратете страстите в най-забутания ъгъл на съзнанието другояче рискувате да провалят всичките ви проекти. Вземете ограничения, до момента в който не е станало късно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Работата на партньорски начала през днешния ден несъмнено няма да ви се отдава. Или вие имате прекомерно огромни условия, или сте прекомерно безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща дружно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не се разстройвайте от неприятните вести, въпреки всичко по-важното е, че има някакви вести. Вие пък можете да станете генератор на положителни вести, имате нужния капацитет.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ако се чувствате жертва на събитията, огледайте се за някого с кисело изражение и се запитайте дали желаете да вършиме такова усещане. А в този момент се усмихнете и накарайте събитията да проработят за вас, вместо да се оплаквате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Безразборното проявление на благосклонности може да ви коства скандал вкъщи или с гаджето. Опитайте да показвате страстите си по-премерено. В множеството случаи стряскате хората с този изблик на усеща.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР