Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста забавен ден, в

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста забавен ден, в
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста занимателен ден, в който истинските хрумвания като че ли ще ви бомбардират. Освен това са вероятни и някои сантиментални увлечения. Приятелските срещи единствено ще подкладат обзелата ви еуфория, гледайте да се запазите цели до края на деня.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще сте доста деликатни и загрижени за хората към вас. Но пък това ще ви носи чувство за независимост и задоволство, че има смисъл от това, което вършиме.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще мислите и ще действате бързо, а по този начин се реализират най-сериозни резултати. Дори да не сте напълно сигурни какво тъкмо желаете, то единствено ще пристигна при вас.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Чувството за сигурност ще е от огромно значение за прочувственото ви равновесие през днешния ден. Не изпитвайте страдание за предишното, а се пробвайте да гледате с религия напред. Много персонално приемате всичко, което ви споделят, а това несъмнено не е вярната реакция, къде е прословутото ви възприятие за справедливост…

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят може да се окаже доста уморителен, в случай че не се щадите повече. Имате потребност да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес би трябвало да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от мозъка си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не се разсейвайте с незначителни детайлности, единствено си губите времето. Някакви минали драми още веднъж ще ви мъчат, само че в последна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в мозъка ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо прелестно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Търсите независимост, само че желаете връзка. Това е сериозна алтернатива и няма да съумеете да я разрешите тъкмо през днешния ден. Но е хубаво най-малко да си отговорите на въпроса какво Ви дава свободата и какво Ви дава една връзка? А може би имате потребност от една свободна връзка?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)На моменти може да се чувствате малко претрупани. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се визиите добре, само че здравето ви е не по-малко значимо, щадете се, не се претоварвайте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Особено значима ще е тематиката с взаимоотношението с роднините и най-близките към вас. Опитайте да запазите обективния си взор и да не влагате страсти.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще сте въодушевени и със пристрастеност ще вършиме всичко. Направо ще наелектризирате ситуацията към себе си. Внимавайте единствено да не стане късо съединяване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР